Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post


Гост

#782 Re: Re: Re: Загазили

2011-05-23 09:30

#761: антимафиа - Re: Re: Загазили

Що Болен опита да развали и Велиденския празник ве помияр ???Щото не му пука ква е религията само тряя да го дават по телевизияталл Жалък си кон с капаци си  като я харесваш тая полит проститутка

Отговори


Гост

#1088 Re: Re: Re: Re: Загазили

2011-05-23 23:45:21

#782: - Re: Re: Re: Загазили

Никога не съм казвал,че харесвам Волен Сидеров. Човека си е болен и трябва да го лекуват. Аз казах че не харесвам да има високоговрители на джамийте в България и не понасям да слушам новини на турски език по Националната Телевизия. Нямам нищо против мирните турци. Нека си посещават джамийте, нека си се молят и т.н.. но обиконовените граждани християни и т.н.. не са длъжни да ви слушат муезина по високоговорителите нито новините ви на турски език по БНТ! ОК? Направете си ваша нон-стоп турска кабелна телевизия и ако щете по 24 в денонощието си слушайте по нея вашият мюезин и вашите новини на турски.Никой не ви спори. Но живеете в България и трябва да се съобразявате с българските традиции и закони.

Един малък пример ще дам: По стечение на обстоятелствата в момента живея в Лондон. Преди 2 години в моят апартамент дойдоха да живеяат като мои съквартиранти едно семейство от България. Те искаха да гледат БГ телевизия и си бяха донесли приемник и сателитна чиния на Булсатком и дойде техен приятел да им инсталира антената на стената до призореца им. На следващата седмица веднага пристигна писмо (което хазяйна ни донесе и прочете) от общината веднага антената да бъде свалена в противен случай ще бъде демонтирана принудително, антената ще бъде конфискуфана и на собственика на апартамента ще бъде наложена глоба от 250 английски лири.Хазяйна беше побеснял и им даде да разберат че или си свалят антената или си плащат глобата и пак остават без антена , но отиват и на улицата. Човека им предолжи да се абонират към местните кабелни телевизий в Лондон. Но те му обясниха , че нито една не предлага българска телевизия. И тогава хазяйна се усмихна и им каза: "Това е Англия! Вие трябва да се съобразявате с тукашните нрави и закони! Като искате да си гледате Бг телевизия, тогава си отидете в България!" Е те не си отидоха в Бг, но се изнесоха от апартаметна!

Някой нещо да каже? Питам аз? Ето една проста сателитна антена. Нито вдига шум както говорителите на джамийте в Бг нито пречи на никого. В Англия, също демократична държава, също членка на Евросъюза!? Така, че господа мюсюлмани които живете в БГ, изповядвайте си религията в джамийте мирно и ТИХО когато сте в България. Когато отидете в Истанбул можете да се качите на минарето и гюбек да играете, но там в Турция. Ок?