Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post


Гост

#358

2011-05-22 16:24

Ясно се видя че ислямистите първи нападнаха. Всички медии мълчат. Ранени имаше и от двете страни. Депутатка Деница Гаджева е със седем шева на главата. МВР задържа само атакисти, и нито един от турските нападатели. Също така не задържа този религиозен фанатик размахващ НОЖ срещу българи. http://store.picbg.net/pubpic/F8/73/b8e49a3cb1a6f873.jpg Кой ходи да изповядват своята религия с нож? Митинга е срещу воя на джамиите и окупирането на обществени площи и тротоари от молитвените килими, а не митинг срещу правото на всеки свободно да изповядват своята религия както някой МАНИПУЛАТОРИ се опитват най-нагло и подло да излъжат.

Деница Гаджева: Агресията дойде от страна на ислямистите.
Агресията не е от страна на господин Сидеров, агресията е от страна на ислямистите, така Деница Гаджева, депутат от "Атака", коментира в студиото на "Панорама" събитията от днес пред джамията в София.
Тя обясни, че партия "Атака" е провеждала протестни митинги против звуковия терор от джамиите, по-специално тази, която е в центъра на столицата, от 2006 година насам. "Това е първият случай, в който ни нападат с камъни, дъжд от камъни, а знаете много добре, че в някои държави така се извършват и ритуални убийства на хора", каза още тя.
Деница Гаджева разказа, че раната й е дълбока и сериозна, но не можа да посочи кой я е ударил. Тя изрази надежда записите на случилото се да помогнат извършителят да бъде разпознат. Според нея това е било организирано нападениенад симпатизантите на "Атака" и ислямистите са започнали конфликта. Тя заяви, че едно от лицата, присъствали на баталните сцени,е Али Юзеиров, основател на протурската, забранена по нашите закони, партия Отоман.
Деница Гаджева добави, че запалването на килимчетата на поклонниците е станало, след като първите са започнали да хвърлят камъни по симпатизантите на "Атака".
Гаджева беше категорична, че случилото се днес не е предизборна кампания.

Отговори


Гост

#413 Re: may neste gledali reportja tam se vijda sivsem drugo.ako me napadnat s triba i as shte si izvady

2011-05-22 19:15:14