Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

taem

#3179 Re:

2013-06-02 07:48

#3160: Teller -

Аз съм готов да се присъединя към такъв бойкот и съм сигурен, че лично ще осигуря поне още десет души да се включат в него. Но смятам, че трябва да минем в контранастъпление и да пуснем нова петиция, която да поиска промяна в този закон в посока на засилване на рестрикциите по отношение на местата на които може да се пуши. Идеята е да се забрани пушенето на всички обществени места на открито, където в радиус от 10 м. може да има хора, на които това да пречи. Това означава забрана за пушенето в паркове, тротоари, пазари, около всякакъв тип обществени и жилищни сгради и на всички други места, където всеки гражданин има правото да бъде. Освен това забраната за пушене на работното място да бъде абсолютна, като не се допускат никакви изключения. Местата за пушене на закрито трябва да бъдат оборудвани с аспирация и ако те са помещения за пушачи във фирми и учреждения, времето прекарано в тях да не се води като работно време. Посоченото по-горе означава, че заведение за пушачи може да съществува само ака пушенето се извършва в самостоятелно изолирано помещение със необходимата аспирация, което не е част от работното място на персонала на заведението. Освен всичко останало изходът на всяка една такава аспирация трябва да спазва правилото да не пречи на околните.

Само така ще затворим устата на демагози като Андрей Слабаков, Мартин Захариев и вицепрезидента на "Подкрепа" Димитър Манолов, които ще ни говорят за равноправие и за дискриминация. Така ще разберат поговорката: "Каквото повикало, такова се обадило."

Отговори


Гост

#3181 Re: Re:

2013-06-02 08:00:29

#3179: taem - Re:

най после да прочета нещо смислено и конструктивно оборудвани помещения за пушене, а не мъзнене по тротуарите.бих подкрепил едни такива правила стига някой да има волята да ги приложи.нещо повече в една такава пушалня може да се постави и кафеавтомат за покриване на част от разноските по изработване на помещението за пушене.