Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#2987 Re:

2013-05-31 10:17

#2985: -

вие да сте помислили че собствениците на заведения са ги отворили с благотворителни цели и само ви чакат да благоволите да им посетите заведенията.да ама жените и децата им не ядат нито въздух нито закони.

Отговори


Гост

#2988 Re: Re:

2013-05-31 10:33:18

#2987: - Re:

верно е ние пушачите сме обикновенни хора нас всеки може да ни обижда, да ни плюе колкото му душа сака даже и да ни псува.всичко е наред няма кой да ни защити.Но ресторантьорите са друга цедка.тяхното сдружение така ще ви отвърне на удара, че стой та гледай.скоро ще го почуствате гарантирано.


Гост

#2990 Re: Re:

2013-05-31 10:40:19

#2987: - Re:  

Ресторантьорите печелят не от цигари, а от хора които си плащат сметките. Да си срещал някъде статистика, че пушачите имат повече пари от непушачите? Преди непушачите избягваха заведенията заради цигарения дим, сега много от клиентите са непушачи. Дали се печели повече от пушач с кафенце или от семейство с деца? Говоря за хубавите ресторанти, не за кварталните кръчми, където забраната така или иначе не се спазва.

Положението в ресторантите ще се влоши още повече, ако падне забраната. Няма да има бум в откриване на нови работни места и нови ресторанти ЩОТО хората просто нямат пари и да се откажеш от клиенти непушачи е най-голямата глупост за ресторантьорския бизнес.

Печелят единствено производители и вносители на цигари, които много ги е страх да не би българина да намали цигарите и да им намалеят приходите. Затова сега се дават някакви пари на някакви депутати, за да променят закона ...