Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Автор

/ #75

2012-12-07 01:11

Винаги ще има ЗА и ПРОТИВ, разбирам и двете страни, но едната вреди не само на себе си, а и на много хора, които не го желаят!
Глупостта ни е във факта, че все гледаме да се "изсерем на метеното" и вместо да намерим интелигентен начин всички да са добре, на първо място винаги сме само НИЕ и нашите интереси! Защо големите бизнесмени не извадят по няколко десетки хиляди евро, за най-модерните и качествени вентилационни системи, защо не се направят стандарти по този въпрос "- да, тук и да се пуши, всичко е направено като хората и никой няма и да усети пушека и смрадта"... Манталитета и насажданата на нас и родителите ни, с много години мъки търпимост, е причината за почти всички наши несгоди. За да стигнем там, където искаме за нас и децата ни, а именно по-близо до прекрасния богат живот, ще трябва да бъде разбито това тихо съгласие, но това е тема на друг разговор!

Ето на мен не ми хареса, че се обмисля падане на забраната и намерих още много хора, които също не одобряват, ВИЕ "засегнатите" с какво разполагате?
"Смешните" 1 600 човека, подписали се тук, са събрани за няма и 40 часа, а имате ли представа колко ще станат ?! :)

Който не иска да се подписва, му желая успех и най-вече здраве, ще му трябва!

Ние не искаме ние да плащаме за вашето удоволствие!


За желаещите да продължат споделянето, ето и фейсбук група:

https://www.facebook.com/NeNaVrashtanetoNaCigareniatDimVZavedeniata