Създаване на мемориално място за жертви на болшевизма в Пловдив

Биохимик

/ #10

2012-08-19 23:22

Не вярвам на никакви сДС-та.

Аз съм на 21 години, но не може да ме заблудите. Чел съм немалко и за вашето време.

Та нали, ако сте имали желание при това мнозинство във всички власти, ако не бяхте и вие сателитна на БКП-то организация, вътре бъкана с ченгета и комунисти,

са щели да бъдат отворени всички досиета, лустрация е щяло да има, кредитните милионери и крадците от ДСК и БНБ щяха да са върнали заграбеното, "Р"МД-та и подаръци е нямало да има?!

Нямаше да се пишете за "десни", защото бившите комунисти след кражбите си са вече чорбаджии и имат интерес да има плосък данък с ниска ставка. Ако сте "десни", то кои са "левите"?!! БСП-то ли? С разни Герговци, Манджуковци, милионери, да ви имам и социалдемокрацията, да ви имам!

Пък и сДС-то ви и ДСб-то ви в парламента ДРУЖНО гласуваха 2009 ЗА ЖИВКОВИЯ ВАРДЯНИН, СИКаджия, бизнеспартньор на ТИМ, също комунист, мутра, криминален...

К'во пра'им? Сега нова кръпка ли има на фалшивата опозиция? Нови "опозиционери"? Та движения, та възраждания...
________________________________
"всички членове на групите ДВИЖЕНИЕ СДС които не са членове на СДС-ПАРТИЯ да станат такива до Нова година и работят за синята идея абривиатурата СДС благоденствие на хората иМАЙКА БЪЛГАРИЯ."

"ПО МЕСТА ЗАПАЗВАМЕ СВОЯТА НЕЗАВИСИМОСТ КАТО СДС-ДВИЖЕНИЕ и задължително правим коалиционно споразумение със СДС-ПАРТИЯ за СДС-ВЪЗРАЖДАНЕ"
________________________________
НЕ МЕРСИ!

пп: до ЦСКАря

ЦСКАрю, виж коментара номер 5