Искам да гласувам! Срещу недопустимите изменения на Изборния кодекс


Гост

/ #137 Re: Re:

2016-04-24 17:46

#32: Алексиев - Re:  

 Защо ли ми напомняте на манипулаторите, които искат да постигнат целите си с цената на измама!

 Самият Каракачанов каза, че новият изборен закон е насочен срещу избирателите в Турция и Огнена Земя!
Според вашата лигика е необходимо в един град да има една избирателна секция, защото в самият град комуникациите са по-лесни и достъпни за гражданите, но в действителност има много повече избирателни секции, които са обособени по местоживеене!

 Трябва ли да се пътува 250 - 550 км за да се гласува в чужбина и да не знаеш как ще ти бъде разпределен гласът, в кой избирателен район ще го сложат иборателните инженери?!?

 За връщането в България с престъпно правителство, което ограничава изборните права на гражданите е немислимо да се говори!

Живота , мили ми господине или госпожо не е ядене и пиене, както споменавате, търсели са се квалифицирана работна ръка! Има ценности, които са повече от това и за един успял човек те са с приоритет номер едно!

Да не говоря за съдебната система, която не гарантира справедливост и правосъдие, че ще ви падне и последният слой кожа, който се опитва да мисли!

 Самият изборен закон е съставен за да се ограничат изборните права на избирателите и инициаторите на промените в прав текст го казаха в брифинга си в Народното Събрание!