Б.Борисов да издигне Никола Белишки за кандидат-президент от ГЕРБ

П.Шишков

/ #7 Re: Рано е!

2016-02-02 16:55

#1: -  

Респект към кмета за искрената и силна реч, но нека не пресилваме нещата! 

Стара народна мъдрост гласи: "На дълъг път се тръгва бавно!"
За държавен глава си трябват още доста качества. Ако Белишки ги притежава, то определено ще му трябва време да ги покаже и развие. Ако има амбиция и късмет, времето до края на този мандат ще му стигне да вдигне рейтинга си в национален мащаб. Тогава ще може да разчита и на нужната му масова подкрепа.
Консолидацията на панагюрци зад подобна хубава идея е дългоочаквана стъпка към израстването на обществото и възраждане на българщината. Поздравления!!! Но, спонтанността в действията и решенията е доказано, че не дава добри резултати в дългосрочен план...

На първо време е по-добре кмета да бъде подкрепян и подпомаган в ежедневната му работа! Нека панагюрци да му дадат силен гръб, кредит на доверие и комфорт за решенията и изявите му. Не на последно място - да бъде съветван адекватно и критикуван градивно! За 3,5 години хем Белишки ще придобие увереност в собствените си сили и възможности, хем обществеността ще провери правилността на своя избор. Всичко това ще помогне на кмета да придобие подходящото подплатено самочувствие и да набере необходимия опит и скорост за Големия скок.

От мен - искрени пожелания за успех! 

 

С уважение, 

Петър Шишков