Петиция против това чужди самолети да пазят България


Гост

/ #42

2016-01-17 19:36

Еничарите в парламента на практика доброволно предават България в ръцете на турция. Всички знаем, че не става въпрос за "пазене" и няма как турция да ни пази след като тя е наш враг от над 600 години. Става въпрос за ново турско поробване, което се опитват да скрият зад думичката "пазят". Всъщност турция иска да пази територията на България за себе си. След 1989 година целенасочено работят да бъде България част от нова османска империя, а Русия обърква плановете им. Нали уж сме натовска държава, нали уж имаме натовски бази, нали уж плащаме членски внос за колективна отбрана?! Защо им е нов договор и какво ще дирят тук турски самолети !!!
Всички се възхитиха на доган, изгониха местан, защото работел за турция, а все едно доган не е същия! Ако е нещо различно, защо дпс гласува турските самолети да „пазят“ България? Нима не разбирате, че всички са едно и също!!! Абсолютно всички партии в парламента обслужват колониалния капитализъм чиято цел е България да бъде заличена, а не само ограбвана. Някой си бил уж против, ама напуснал залата в знак на несъгласие!!!!!!!! Ами като не сте съгласни гласувайте "против", нали за това сте в парламента!! Всички са едни и същи помияри!
Погледнете таблицата на гласувалите и ще видите, че половината депутати умишлено ги няма за да не гласуват, с цел да се приеме новото поробване чрез думичката "пазене" . Излезли са за да се скрият от очите на народа и да продължават да се преструват я на леви, я на десни, я на патриоти, я на националисти, който каквато роля му е определил колонизатора.
Българино, до кога ще спиш?