ЗАБРАНА НА ДЕЙНОСТА НА БХК НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ


Гост

/ #192

2015-11-20 03:16



ЗА НОВИНИ - ЛОНДОН и
ЗА ПЕТИЦИЯТА
Иванка Ставриева


ПУБЛИКУВАМ НЕОСПОРИМИТЕ ФАКТИ, ВЪРХУ КОИТО БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ТРЯБВА ДА РАЗСЪЖДАВА !
От дълго време подържам професионални контакти с американски продуцент и режисьор, който се бори в С А Щ за промяна на ЗАКОНА и премахване на доживотните присъди при малолетните престъпници ! Този процес в Америка започна преди около две години. В "СТАРАНИЕТО СИ" към добрите практики, в България започна ОФАНЗИВА за премахване на доживотните присъди по принцип, което автоматично ни причисли към мисленето на примитивните народи ! Високата цел на осъзнатите хора в Америка за искане на тази промяна са ДОКАЗАНИ медицински изследвания, че анатомичното съграждане на мозъчните клетки при хората завършва при навършване на пълнолетието ! Техните усилия са насочени и към някои човешки деформации, съществуващи в правосъдието и надзорната администрация в затворите, където младежи се използват за СЕКСУЛНИ НАСИЛИЯ ! Днес ние сме свидетели на дадена такава ПРИСЪДА НА МЛАДЕЖ в Америка за открадната раница и т.н .
МОРАЛЪТ на хората, които се борят за тази промяна е - отмяна на доживотните присъди при малолетните престъпници и
задължително включва тежеста на престъплението, подбудите за неговото извършване, обстоятелствата при които е извършено и т.н.
В нашия случай с "ЧОВЕКЪТ НА ГОДИНАТА" - Palfreeman е налице пълнолетен престъпник, извършил едно умишлено убийство плюс второ недовършено намушквайки с нож другия младеж ! Същият е без всякакъв морал , без ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ за покаяние, защото той смята че е жертва на СЪДЕБНА ГРЕШКА и обжалва чудовищното си престъпление пред Европейският съд по правата на човека ! Същевременно е вулгарно-пресметлив да създаде структура за защита на затворниците в България, която да обслужи личния му интерес !
Нямам думи да коментирам "мъдрото" решение на правозащитниците да включат "ЧОВЕКА НА ГОДИНАТА" да участва и в работна група към Министерство на правосъдието... От ефира на Би Ти Ви същият имаше наглостта да каже, че не е съгласен с присъдата на Българския съд, защото той бил най-корумпирания в света ! Повече от ясно е, че тази правозащитна организация е водена от нездрави интереси и лансираната идея за такава номинация е чудовищна !
.
ОСВЕН ТОВА,НЕНОРМАЛНИЯТ И ПОГРЕШЕН ПРОЧИТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е ТРЕВОЖЕН СИГНАЛ ЗА УМИШЛЕНА ПОДМЯНА НА МОРАЛНИТЕ И НРАВСТВЕНИ ЦЕННОСТИ В МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ, ПОРАДИ КОЕТО ПРОСТО ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЕГЛИ!
От 19 ноември 2015 г. същата правозащитна организация е заявена като участник в работата на Министерския съвет, който ни подготвя поредната тесла да бъдем следени в Интернет пространството...Силно се надявам и вярвам в младите хора на България,че няма да допуснат своеволията и наглостта на тези правозащитници, да определят техния морал !