Не на разширяването на ул. Поморийска в Бургас


Гост

/ #8

2015-08-26 11:55

Още на 24.08.2015 г., когато прочетох новината, че е входирана докладна, предположих, че бургазлии няма да останат безразлични към нея! И естествено петицията не закъсня! Веднага реших да я подкрепя с идеята, че винаги съм си мислила, че тази улица трябва да бъде затворена за МПС. Там трябва да се обособи САМО И ЕДИНСТВЕНО пешеходна и вело зона! През летния сезон от коли не можеш да се разминеш, лично съм виждала как майки с колички се чудят откъде да минат! Може би само МПС на дистрибутори трябва да имат сутрин рано достъп до заведенията, примерно за определен часови период и до там! Всеки друг, дори и собствениците на заведенията, трябва да бъдат ограничавани - нищо няма да им стане да походят пеша! А и това в края на краищата е ПАРК - МОРСКА ГРАДИНА, НЕ Е МАГИСТРАЛА!
ЕТО ЗАТОВА, АКО ТРЯБВА 10 ПЪТИ ЩЕ ПОДПИША, АКО МОГА ТАЗИ ПЕТИЦИЯ - ПРОТИВ РАЗШИРЯВАНЕТО НА УЛИЦА "ПОМОРИЙСКА" В БУРГАС!!!!
И ДАНО ДА СЕ ВСЛУШАТ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ И ДА НЕ ПОДМИНАВАТ МНЕНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ, ОСОБЕНО НА ГЕРБАДЖИИТЕ, ЗАЩОТО И БЕЗ ТОВА ИМ СЕ КЛАТЯТ КРАКАТА!!!!