За пенсиониране на Божидар Димитров, директор на НИМ

аз

/ #133

2015-08-13 16:31

Виждам, че тук сте соросоиди като Ивайло Дичев, като Мария Радева с нейните глупости в учебника Човекът и общество- Левски бил хванат от полицията и осъден на смърт. Повече нищо по въпроса,. Каква полиция по това време, защо е осъден? Симеон водил продължителни войни с Византия, които не довели до нищо. Повече нищо по въпроса.- Къде е разширението на държавата, къде е Златният век на българската средновековна култура?. Точно Божидар Димитров, Валери Колев, Искра Баева, Христо Матанов, Георги Марков и прочие се възпротивиха на това и сега ви пречат. Колко сте тъпички само. Водят ви за носа, а вие се радвате. Добре, че беше Първанов преди време за да спре простотията с Батак и преиначаването му.

Едно е да си доносник в 6-ти одел на 6-то управление, друго е да си разузнавач и да работиш за страната. Толкова сте малоумни, че ми се повръща от продажници. Отидете в Кърджали, Хасково, Разград, Мадан да видите какво се случва от линията на неолиберализма и соросоидите.

Що не направите петиция за паметник на султан Баязид Втори, Мехмед Втори, Сюлейман Великолепни? Май те са направили повече за България-кръвен данък, насилствена смяна на вярата, системно мачкане и унижение.