Отказвам да бъда представян в България или в чужбина от Вангелов!


Гост

/ #22

2015-03-20 11:15

С назначението на русофила и путиновски комунист Вангелов за председател на на Държавната агенция за българите в чужбина, целта на БСП е да върне бесарабските българи, с промити мозъци в 100 години комунизъм, лесно манипулирани и ги направи свой електорат. Партията съвсем е закъсала, останала е без електорат и с минимално число в НС, влязла е в парламента от задната врата с благословията на побратима си партията на бат Боко и се задържа на власт, защото е създала всички останали партии в регистъра и намиращи се в Парламента със свои начални капитали и ги дирижира задкулисно.
Вангелов е протеже на рИформиската Кунева, а тя е протеже и с произход в последния елит на БКП и се различава от Станишев- само по сурЯта. Всички стари и нови рИформисти от ляво и дясно, са създадени от НАЧАЛНИ КАПИТАЛИ раздадени им от последния елит на БКП и са образували ОБЩА МАФИОТСКО-ОЛИГАРХИЧНА КЛИКА!
Ако някой си представя, че Рашидов доброволно ще си тръгне или с неговата оставка ще се разреши проблема, да си удари един студен душ. Проблема остава благодарение на неолибералната олигархична СИСТЕМА с политически носители и не спрели да ни управляват цели 68 години-комунистите от последния елит на БКП, извършили разграбването и унищожението на държавата през прехода. За да оцелее България част по скоро трябва да свалят комунистите от власт, като се използва опита на съседния гръцки народ и спретнем като него своя партия на народа, да я вкараме с голямо мнозинство в НС и оставим старите партии малцинство в него, по този начин им отнемаме властта. Решението е единствено ДВИЖЕНИЕ 1 МИЛИОН ПОБЕДА на ДРД „Идея за България“ ideyazabulgaria.org