Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия

Мария Борисова
Гост

/ #2897

2014-10-17 12:11

... Винаги съм се чудила, при ясно разписан закон, каква ли е тази не вратичка, а порта разтворена, която е позволила регистрацията на, очевидно, незаконна партия, която, отгоре на всичко, да има и значимо присъствие вече толкова години в нашия живот?! Кого ли са си "напазарували", за да го направят, за да разделят хората изкуствено, "зорлем", че и да се изживяват като "национално отговорна партия", която всичко разпределя в родината ни и за която, обаче, е срамно да говори на официалния ни БЪЛГАРСКИ език??? Определено са сепаратисти и вместо да помагат на неграмотните да се образоват, за да са адекватни и пълноценни БЪЛГАРСКИ граждани, чудят се как да ги отделят от всички нас по религия, език, стандарт, вместо да търсим общото между нас, което е много повече! Ние сме хора, българи, с една родина и принадлежим на народа си! ДПС са срещу единството ни, определено са незаконна партия.

Старата римска максима "Разделяй и владей" в турцизиран вариант. Но, като се има предвид къде се намираме чисто географски, това, което тази незаконна и вредна партия прави, е много опасно и неоправдано. И за да няма спекулации - ПАРТИЯТА ДПС е вредна, задкулисна и незаконна, ХОРАТА СА ПРЕКРАСНИ, имам познати мюсюлмани и турци, работливи и честни хора, възпитани и незлобливи, нямат нищо общо с хитреците, фанатиците и  тарикатите от ДПС! Ще ми се  да има повече образовани и добронамерени хора, за да не ги лъжат и настройват така лесно срещу собствените им сънародници и приятели... Ние сме различни като пръстите на ръката, но само заедно сме силни и можем да сме си полезни - толкова ли е сложно?... Затова - долу вредното влияние на ДПС и стремежа им да насъскват хората един срещу друг! Те притискат и рекетират икономически хората, за които твърдят, че ги защитават, а всъщност ги контролират и им пречат да са свободни в своите решения и избор!

... И отново се доказа, че жените са много по-смели, искрени и сензитивни, когато става дума за несправедливост! Браво на Фатош Камбешева! :)