Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия


Гост

/ #1977

2014-10-12 07:53

Отдавна трябваше да има такава петиция и призовавам всички, особено тези, които не глкасуваха, да я подпишат и да привлекат максимален брой подкрепящи петицията с подписа си. Защото изцепките на ДПС са вредни и опасни не само за българите-християни, но и за всички българи, които почитат Бога по различен начин от християнския.

Защо трябва да се възползват ДПС от незнанието и неграмотността на десетки и стотици хиляди българи и да бъдат използвани тези български граждани за облагодетелстване на ДПС или на други юридически или физически лица???

Това действие, съгласно Наказателния кодекс, представлява ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
ОСОБЕНО, АКО СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ И ОРГАНИЗАЦИИ, ОТ ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ОТ ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.

КАКВО Е ДПС??? - ДПС Е ТОЧНО ТОВА, КАТО ВЛИЗАЩА В ПАРЛАМЕНТА, Т.Е. В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ.

ТЕ ИЗЛЪГАХА, СПОРЕД МЕДИИТЕ, НАД 100 000 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, КУПУВАЛИ СА ГИ, ИЗПОЛЗВАЙКИ НЕЗНАНИЕТО ИМ, ЗА ДА ИМАТ СОБСТВЕНИ ОБЛАГИ, ДА НЕ КАЖА И ОБЛАГИ ЗА ТЯХНАТА "МАЙКА-РОДИНА", КОЯТО, ТЕ САМИТЕ ОБЯВИХА, Е ТУРЦИЯ.

ХОРА, ПОДКРЕПЕТЕ ПЕТИЦИЯТА, ПОДКРЕПЕТЕ ЗАКОННОСТТА, ПОДКРЕПЕТЕ РОДИНАТА!!!
АЗ НАСТОЯВАМ ЗА СЕЗИРАНЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ЗА ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ НА ЗАКОННОСТТА НА ДПС.

ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ КОНСТИТУЦИОННИТЕ СИ ПРАВА В ДЪРЖАВАТА СИ, НО БЕЗ ДА НАРУШАВА ПРАВАТА НА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.


ТАКА ЛИ Е В СЛУЧАЯ С ДПС???


ХОРА, Б Д Е Т Е!!!

Б  Д  Е  Т  Е   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ПРЕДЛАГАМ НЕ САМО ДА ПОДПИШЕМ ПЕТИЦИЯТА, НО И ДА ПИШЕМ МОЛБИ, ЖАЛБИ, ПИСМА ДО ВСИЧКИ ИНСТАНЦИИ И ИНСТИТУЦИИ, ДО КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД, ДО ОМБУДСМАНА, ДО ВЪРХОВНА ПРОКУРАТУРА, ДОРИ И ДО ЕВРОПЕЙСКАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В бРЮКСЕЛ:За контакти: Пиер Барже, президент на Европейската асоциация за защита правата на човека AEDH, Association Européenne pour la défense des Droits de l’Homme 33, rue de la Caserne. B-1000 Bruxelles Tél : +32(0)25112100 Fax : +32(0)25113200 Email : aedh@aedh.eu
Европейската асоциация за защита правата на човека (ЕАЗПЧ)  обединява структури, защитаващи чавешките права в европейските страни. Работи в партньорство с Международната федерация зазащита на човешките права. За повече информация на адрес www.aedh.eu