Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия

БЪЛГАРИ В ЕВРОПА

/ #1403 ИЗХОДЪТ Е ЕДИН: BNOSCHIPKA !!!

2014-10-09 23:11

...

УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ - ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ ПРЕЗРЕТЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СГАН ОТ ЧАКАЛИ. ОБЕДИНЕТЕ СЕ И ГИ ИЗТРЕБЕТЕ ИЛИ ИЗПРАТЕТЕ В ЗАТВОРИТЕ. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РОДЕНИ НА ТАЗИ СВЯТА ЗЕМЯ И КАТО ТАКИВА СМЕ БРАТЯ ПО РОЖДЕНИЕ И ДЕЦА НА ЗЕМЯТА СИ. ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОЖДЕНА МАЙКА - независимо от етническият произход и вяра на всеки един от нас. Не САЩ, не Турция, не Русия или пък ЕС а само ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ – е свещената родна земя, на ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС. 

...

Спрете да се карате и делите на партии, етноси, пол и религии. Всички НИЕ сме деца на свещената майка Земя! И като такива, имаме еднакви права да творим и живеем свободно. Всички знаете, че ако днес избухне война /към която все по упорито ни тласкат от Запад/ всички вие ще бъдете еднакви нейни, кървави жертви. Ще загубите живота си и ще лишите от такъв и децата си. Не се карайте и делете а се обединете. В единна армия на народа. И нека заедно да освободим нашата родна земя и изхвърлим на бунището на историята цялата продажна партийно олигархическа сган която вече 25 години ви лъже, управлява и граби. Ограбва бъдещето на децата ви. На вашите деца! Както е казал народът – във всяко стадо си има мърши – време е ЗАЕДНО да ги изхвърлим и да си възродим страната. Да си изчистим авгиевите обори и върнем свободата, ресурсите, достойнството и бъдещето на ВСЕКИ български гражданин бил той мюсюлманин, християнин или езичник.

...

ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ БРАТЯ И СЕСТРИ МОЙ - 42 за партиите и 58 против партиите, но за България и децата си! ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ И ВЕЧЕ НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СРАМУВАТЕ И СТРАХУВАТЕ! БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДНА ЗЕМЯ И Е ВРЕМЕ ДА Я ОСВОБОДИМ ОТ САТАНИНСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН И ВЪЗРОДИМ ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО В ЖЕЛЕЗЕН НАРОДЕН ЮМРУК – ЗА ДА МОЖЕ ВСИЧКИ НИЕ И ДЕЦАТА НИ ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНО, МИРНО И ДОСТОЙНО! 

...

ИЗХОДЪТ Е ЕДИН! ЩЕ СЕ СРАЖАВАМЕ ДО КРАЙ!

ПО ДОБРЕ ДА УМРЕМ ПРАВИ И В БОЙ КАТО ИСТИНСКИ ВОИНИ , ОТКОЛКОТО ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ЖИВЕЕМ ПОЗОРНО НА КОЛЕНЕ !

подп. Валтер – позивна Кабул
Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз
http://www.bnoshipka.org