Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия


Гост

/ #998

2014-10-09 14:24

ДПС е противоконституционна партия, чиято единствена цел е да всява смут и раздор в България! Тази етническа партия прави всичко възможно да създава вътрешни конфликти и нестабилност в страната чрез фабрикуване на турско самосъзнание в българите мюсюлмани. Дългогодишният ръководител на ДПС Ахмед Доган (Меди Доганов) е доказан терорист, виновен за смъртта на много български граждани по време на Възродителния процес, за което е съден и вкаран в затвора (по-късно е амнистиран от бившия президент Желю Желев).
Омръзна ни чужди проводници и партии на омразата да тормозят България, затова нека заедно разтурим ДПС и направим невъзможно нейното повторение.
В БЪЛГАРИЯ трябва да се защитава само един народ, един език и една вяра - БЪЛГАРИ, БЪЛГАРСКИ И ПРАВОСЛАВИЕ! Държавата трябва да застава зад своите поданици. Всеки, който не се чувства българин, говори друг език или изповядва различна вяра - той е добре дошъл да живее, работи или пътува в страната, САМО АКО спазва нейните закони и осъзнава, че не си е у дома! САМО ако гостът знае мястото си и не се опитва да експлоатира или да паразитира върху българите!
Който не е съгласен, да стяга куфарите и да заминава където иска... за него няма място в България!