Против официалната позиция на България за Русия !


Гост

/ #49

2014-08-16 15:42

''Аз пък твърдя, че болшинството от гражданите не подкрепят окупацията от страна на Русия на части от Украйна.” 

За каква "окупация" говорите млади човече? Явно авторът на този пост е млад и пише без да знае основни неща. Русия не е окупирала Крим или други части на Украйна. Сигурно се мислите за интелигентен, но интелигентни хора не стават толкова лесна жертва на поредното западно промиване на мозъците; вероятно не сте и чули кое прилагателно най-често се използва от обикновените (но интелигентни) хора по света по отношение на изказванията на западните политици и медия - примитивно манипулативно лицемерие.

Преди да коментирате какво става в Украйна, първо се осведомете кой финансира и кой стои зад преврата в Киев през февруари, и каква беше неговата цел. И тогава ще ви стане ясно защо кримляни единодушно гласуваха да се върнат към Русия (надяваме се поне знаете, че Крим е руски и по комунистически бе даден на “братска” Украйна от Хрушчов през 1954 год. без референдум или каквото и да е допитване до населението на Крим).

Що се отнася до какво болшинството подкрепя политиката на Русия се решава на референдум, напр., дали България да е член на НАТО (очевидно е, че такъв референдум има пряко отношение към поредното престъпно западно вмешателство във вътрешните работи на независими държави - в този случай Украйна).

Приятна вечер