Петиция за референдум за обявяване на ДПС като противоконституцио

Г

/ #310 Забрана на БКП (БСП, ДС, ДПС, АБВ и т.н. и т.н)

2014-02-15 13:36

Не само ДПС трябва да се обяви за противоконституционна, а също нейната единствена и грижовна родителка - 100-летната терористична организация БКП, с долнопробните безделни кръвожадни престъпници излезли от горите и селата на 9 Септември 1944 и с помощта на Сталинските танкове узурпирала властта в тази държава, избила целия елит и унищожаваща 45 + 24 тази държава, морално, икономически и демографски.

Кой управлява България днес ? Безроден гнусен плъх, Сергей Дмитриевич, роден в СССР с помощта на етническа партия от мангали - създадена от ДС, за да бъдат разделени българските граждани на турци и българи, за да могат безродните Георги Димитровски проститутки и техните изчадия да пируват с трупа на България близо вече 70 години.

Забрана на БСП и на етническите ДПС, Атака и другите извън парламента, Помак-момак, резак и псевдонационалистите.
Пълна лустрация на всичко, което е било в ДС, във висшите ешалони на БКП, БСП от всякакви държавни и общински длъжности и от всякакви позиции финансирани от държавата (говорим за спортни федерации), марш на всички доносници и БКП-исти от образованието ... "Колеги, защо не сте търсили Стати Статев ?"

ДПС е само една от разсейките на големия червен тумор, който изяжда България, трябва да бъде унищожено главното гнездо, ако просто се премахват разсейките ще се появят нови.