Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия


Гост

/ #247

2014-02-09 18:44

СЪБОТА 24 МАЙ 2014 ГОДИНА, ШИПКА - ПЪРВИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА СВЕСТНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ !!!
"...ТОЗИ ВРЪХ ВИСОК Е- ТЯ ЩЕ НИ СЪЗРЕ..." - ОСОБЕНО АКО СМЕ МНОГО!

БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ ,
ХАЙДЕ ДА ОСТАВИМ МОНИТОРИТЕ И КЛАВИАТУРИТЕ, ДА СИ ВДИГНЕМ ЗАДНИЦИТЕ ОТ МЕКИТЕ СТОЛОВЕ И ДА СЕ СЪБЕРЕМ ОТ ВСИЧКИ КРАИЩА НА РОДИНАТА-МАЙКА НА ЛЕГЕНДАРНИЯ ВРЪХ ШИПКА НА СВЕТЛАТА ДАТА 24 МАЙ И ДА НАПРАВИМ ЕДНО ИСТИНСКО Н А Р О Д Н О С Ъ Б Р А Н И Е , КОЕТО ДА ПРОМЕНИ ХОДА НА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ !!!

ДА ОСТАВИМ ПОЛИТИЧЕСКАТА КАСТА В НЕДОУМЕНИЕ КАК ТАКА ТОВА ПОКОРНО СТАДО, КОЕТО СИ ДОИМ И СТРИЖЕМ БЕЗПРОБЛЕМНО ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ, СЕ САМООРГАНИЗИРА И ПОКАЗВА ХАРАКТЕР НА НАРОД!

ХОРА, ИМА ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ДО 24 МАЙ ДА СЕ ПОДГОТВИМ . СДРУЖАВАЙТЕ СЕ ПО МЕСТОЖИВЕЕНЕ, ПО МЕСТОРАБОТА, СПЕСТЯВАЙТЕ ПАРИ ЗА ТРАНСПОРТ И ХРАНА , ПОДГОТВЯЙТЕ СЕ СЪС ПАЛАТКИ, СПАЛНИ ЧУВАЛИ И НАЙ-ВАЖНОТО- РЕШИМОСТ ДА СИ ВЪРНЕМ РОДИНАТА Б Ъ Л Г А Р И Я !!!

НЕКА ВСЕКИ, КОЙТО МИЛЕЕ ЗА ОТЕЧЕСТВОТО И СПОДЕЛЯ ТАЗИ ИДЕЯ, ДА Я ПОПУЛЯРИЗИРА ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН, ЗА ДА СТИГНЕ ДО ВСЕКИ СВЕСТЕН БЪЛГАРИН ,ПЪК ТОЙ ДА РЕШИ ПО СЪВЕСТ ДАЛИ ЩЕ УЧАСТВА В ДЕЛОТО И КАК!

НЕ СТАВА С ХЕПЪНИНГИ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, БРАТЯ!
ТАЗИ ШАЙКА КЪРЛЕЖИ, КОИТО СА СЕ ВПИЛИ В БОЛНАТА СНАГА НА РОДИНАТА И ИЗСМУКВАТ ЖИЗНЕНИТЕ И СИЛИ, НЕ СЕ ТРОГВА ОТ ИНТЕЛИГЕНТНИ МИРНИ ПРОТЕСТИ, НЕ СЕ СРАМИ ОТ РАЗКРИВАНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И, НЕ И ПУКА ОТ ПЛАХОТО И БЕЗОБИДНО НАРОДНО НЕДОВОЛСТВО, НИТО ОТ МНЕНИЕТО НА СВЕТОВНАТА ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ!
ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ Е РЪКОВОДЕНО ОТ РЕФЛЕКСА ЗА СОБСТВЕНО БЛАГОПОЛУЧИЕ НА ВСЯКА ЦЕНА И ОТ ЧУВСТВОТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ.

НЕКА СЕ СЪБЕРЕМ 100 000 БЪЛГАРИ НА ШИПКА И ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЕ КАК ДА ОСТЪРЖЕМ КЪРЛЕЖИТЕ ОТ ТЯЛОТО НА ИЗСТРАДАЛА БЪЛГАРИЯ!!!Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook