Петиция към главния прокурор Борис Велчев


Гост

/ #1166

2011-05-24 10:12

няма нужда някой да насъсква малцинствата. Четенето на правата им какво могат и какво -не, как ще говорят и как -не в обикновена бутка за вестници , в трамвая, на опашката за сладолед е достатъчно. Таралежът защо се свива на топка? Защото е насъскан?!
Но пък, ако не си насъскан няма какво да ти пречи различната вяра. То и боклуците по кошовете ни пречат,но никой не реагира поне АДЕКВАТНО, и дъжда ни мокри, и калта ни цапа, и гръмотевичите плашат децата ни... Малко ли е? Но май никой няма интерес да ни насъсква срещу тези неща.
Боленчо беше хубава музика за ушите на онези, които предпочитат вместо да използват своя мозък, да насочат яда си от неуспешното 20 годишно управление към мирно население , поставяйки пред него червена пелерина. Прави ли ви впечатление, че всяка промяна, която се стремим да постигнем минава през омразата? С омраза ли развиваш и постигаш неповторимото и ценно в твоето дете. Цветята за рожденния ден ли ти харесват или ритника, че нещо не си му уйдисал на акъла? Къде сме тръгнали?