Петиция против посещаването на болни деца в детските градини!

Гост

/ #2 Re: Петиция против посещаването на болни деца в детските градини!

2013-11-12 11:43

#1: tinki_winki3 - Петиция против посещаването на болни деца в детските градини!

Пуснах тази петиция, искренно вярвайки, че ще получи повече подкрепа. Вече не се надявам това да стане. Не исках да повярвам, че това е загубена кауза. И все още не го вярвам. Защото все от някъде трябва да се започне. Аз съм майка също на две деца - имат година и половина разлика. От тази година голямото дете тръгна на градина. До този момент то не е пило антибиотик. От средата на септември до сега и било точно 9 дни на градина и е изпило 4 антибиотика, а покрай него и малката - 2. Това е равносметката за съжаление. Жалко е, че родителите не осъзнават, че по този начин не се гради имунитет. Всичко опира до тяхната съвест и отговорност. Така вместо да гледам две здрави деца, аз гледам две болни, колкото и да ми е трудно. И всичко се завърта в един омагьосън кръг. И най- много се разочаровах от факта, че майката води видимо болното си дете на градина и после същата тази майка я виждам седнала в заведението пушейки цигара. За това апелирам към по - голяма отговорност от страна на родителите, повече контрол и последващи проверки. Благодаря Ви много за подкрепата!