Петиция към главния прокурор Борис Велчев


Гост

/ #213

2011-05-22 10:58

Аз пък си спомням преди години, как избухваха бомби на жп гари, как намираха бомби в автобуси с деца. Как се подпалваха недвижимо имущество. Как се правеха раздори в училища, като провокации. В крайна сметка, защитна мярка против това са пример и събитията от 84 година.
Не зная, ако го нямаше това необходимо зло, каквото е Волен Сидеров, какво друго събитие би ни очаквало, защото и ония не са цвете за които плачете.
В крайна сметка ние сме българи и тази България трябва да си я защитаваме, освен ако мислите, че това може да бъде Косово.
Потомък съм на българи, които са прогонени да си правят селище в гората, по време на турското робство, далеч от водоизточници, далеч от плодородни земи.
Съвременик съм и сега на села, от които бягат българи, защото не може да се живее сред крадливи цигани, изоставят си домовете, други пък ги продават за жълти стотинки, само да може да вземе нещичко от него.
Не съм сляп, за да мислите че и другите са такива, че да им внушавате, че в действията им има нещо за което трябва да се замислим. То не е просто така. В него има защита на хора от населението ни, за което много от вас тук не ви е известно, за което е много жалко.
Препоръчвам Ви, да си купите имот в с. Николаево, Плевенско, там се продават за 800 лева с три декара двор, къща голяма и стопански сгради. Много изгодно за вас тук, но ???????????????????
Поинтересувайте се от с. Мечка- Плевенско, с. Славовица- Плевенско и много вече други като тях.
А за райони, където просто като идеш в магазин, не ти обръщат внимание ако не говориш турски, не можеш нищичко там, ако не си на езика на поробителя повече от 500 години, който си проправя път за ново робство и изгнание на българския народ от земите му.
Аз не мога да мисля иначе, защото фактите говорят по-добре от вас тук.