ЗА СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ЗА СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Gogo

#1

2013-11-12 20:27

Много добре обосновано! Браво!

Гост

#2

2013-11-13 06:28

Против партиите съм, затова защото те разпокъсаха и разцепиха БЪЛГАРСКИЯ НАРОД на безброй фракцийки и настроиха всеки, срещу всеки, особено пък последните мутри - герберите. България е зле, защото народа се лута между безбройните партии на тази територия, тъй като имаме най-много партии на глава от населението в света. Против пропорционалната система на гласуване и разпределение на гласовете след избори съм, защото така големите и с много финансов ресурс партии си разпределят и заграбват гласовете на тези, които са гласували за партии, които не са прескочили 4%-та бариера. Така се омаловажава гласа на безброй БЪЛГАРИ. Затова съм за забрана на партиите и мажоритарна изборна система, в два тура. Няма как да има нов морал, както не може да има и стар такъв. Или има морал, или няма. В момента в България такова понятие, както и норма сред политиците ни не съществува.

Гост

#3

2013-11-13 07:09

"Против партиите съм, затова защото те разпокъсаха и разцепиха БЪЛГАРСКИЯ НАРОД на безброй фракцийки и настроиха всеки, срещу всеки, особено пък последните мутри - герберите. България е зле, защото народа се лута между безбройните партии на тази територия, тъй като имаме най-много партии на глава от населението в света. Против пропорционалната система на гласуване и разпределение на гласовете след избори съм, защото така големите и с много финансов ресурс партии си разпределят и заграбват гласовете на тези, които са гласували за партии, които не са прескочили 4%-та бариера. Така се омаловажава гласа на безброй БЪЛГАРИ. Затова съм за забрана на партиите и мажоритарна изборна система, в два тура. Няма как да има нов морал, както не може да има и стар такъв. Или има морал, или няма. В момента в България такова понятие, както и норма сред политиците ни не съществува."

Mnogo Tochno kazano. Podkrepyame i podpisahme petiziyata.. Tezi partiiki sa se prevarnali v razsadnik, na korypzia, alchnost, moralna degradazia, krajbi, laji i vsichko nai-dolno..