Искаме предаването "Папараци" да бъде спряно от българския ефир


Гост

#1

2016-11-01 08:29

Наистина ще се радвам ако това загубено предаване бъде прамахнато от ефира. То по големи глупости от това не съм видяла през живота си. Е да всичко е за пари. Чудят се как да да си изкарат парите нашите Иван и Андрей. Не съм забелязала тези нещо смислено предаване да направят.

Гост

#2

2016-11-01 08:47

В това предаване няма нищо което да е от полза на хората. То само глупости от това по голяма простащина няма. Какво ги интересува Папараци кой къде ходи. Следят звездите на България. Ама първо много от хората не се интересуват от клюкарски истории, второ звездите ни ще ходят където и с когото си поискат абе общо казано ще правят каквото си поискат. Всеедно да следим Иван и Андрей те къде ходят, с кого се срещат и т.н. Ама нали неможе нашите Иван Андрей само парите чакат. Сигурно и порно предаване ще направят за да вземат още повече пари. Те ще ни представят какво да гледа България. По добре да гледам турски и индийски сериали от колкото да гледам тъпите им безсмислени предавания.
Даниелче
Гост

#3

2016-11-01 08:54

Ох най сетне нашия народ да се събуди. Какво ли няма да приживеем то не беше нашите управници пък сега и това скапано предаване на нашите Иван и Андрей. Ох омръзна ми вече, държавата ни е в окаяно състояние ей така с краката на горе, ами и нищо инстересно не се пуска по ефира ни. Дано това предаване бъде махнато защото само излага България. „Чужденците ще речат тези българи много прости нямат и едно интересно предаване. Толкова ли са глупави че немогат да измислят нещо хубаво.“ Ами да никой не ни пита какво да гледаме. Всеки прави каквото си поиска затова нашата мила родина е в пълен хаус.


Гост

#4

2016-11-01 09:16

Премахване на предаването!

Гост

#5

2016-11-01 11:54

Махнето го това предаване за нищо не става.

Гост

#6

2016-11-01 13:15

Пълно затриване на туй загубено тъпо предаване!
Иванчо
Гост

#7

2016-11-01 20:00

Пълно премахване на Папараци!


Гост

#8

2016-11-02 10:50

Премахване на Папараци? Ура!
Надя
Гост

#9

2016-11-03 18:38

Да плюя на това предаване.


Гост

#10

2016-11-03 18:51

Koi gleda tova zagubeno bezinteresno predavane. Samo gluposti nalivat na horata v glavite. Ama inache parite mnogo a samtot predavane nishto svqstno.
Дени
Гост

#11

2016-11-03 19:49

Тая Николета Лозанова, ужас толкова не можеща апък я поставили като лице да води предаването с тоя голям пръст дето уж имитира че пуска видеото направо ще пробие екрана на телевизора. Та тя не може да води като хората едно предаване ами е водеща. УЖАС, УЖАС  апък толкова много пари и дават за да мърда това ченето че богата от първа класа. Няма да съжалява България че иска да премахни предаването. То без това дават каквото не трябва да излагат България. Ама всичко тук в България е направено само за пари. Смучат, смучат и до кога. Некъдърни продуценти които нямат никакъв мозък ще ми пускат в цяла България някакви абе направо живо порно гледам. Та по тази логика много хора като нямат какво друго да гледат поне ще предпочитат да гледат индийски и турски сериали от колкото да гледат и дават пари на предавания които нямат никакъв смисъл за излъчване ама това е положението в България за жалост всичко е гадно по телевизията. Те дори самите телевизия и медии са подкупени. Говорят небивалици в тези новини. Все за САЩ кой ще спечели надпреварата за белия дом, дали ще Хилъри Клинтън или Тръмп нас българите не ни интересува. Но братята американци казват на нашите журналисти и медии какво да дават в новините ни. Това е положението. Иван и Андрей нито едно свястно предаване нямат от както те са продуценти. Ами да като нямат никакъв мозък в главите това е положението. Как може тъпи хора да са в телевизиите и въобще във горните класи а умните в долните класи което значи че са тъпи хора. Да ама не защото хората в долните класи доста от тях имат висше образувание и няма работа за тях. Що щото некадърници ни оправляват и предстваят България. Само ни излагат. ИСКА ДА СЕ МАХНИ ТОВА ПРЕДАВАНЕ. ТО ОПОЗИРИ БЪЛГАРИЯ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ НО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ИЗЛЪЧВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДА ИЗКАРВА ПАРИ. АМА И БТВ СА СИ ТЪПИЧКИ И ТО МНОГО Е ТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ МОЗЪК В ГЛАВИТЕ СИ. ЗАТОВА НЕ ГЛЕДАМ ВЪОБЩЕ БТВ ЗА МЕН ТАКЪВ КАНАЛ НЕ СЪЩЕСТВУВА. САМО РАЗЧИТАТ НА ИВАН И АНДРЕЙ ТЕ УМНИТЕ САМО ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРОДУЦЕНТИ НА БЪЛГАРИЯ. ИМА ТОЛКОВА МНОГО УМНИ ХОРА НО ТАКИВА ВРЕМЕНА ДОЙДОХА ЧЕ ТЪПИТИ СА ВА ВЛАСТ А УМНИТЕ ДА ДУХАТ СУПАТА. ЖАЛКА ИСТОРИЯ СМЕ. КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ВСИЧКО ТОВА САМО ЕДНИ ГОСПОД ЗНАЕ.


Гост

#12

2016-11-05 08:22

Айде марш от ефира. Вие не сте предаване ами селски клюкари.

Гост

#13

2016-11-09 14:33

Най-тъпото предаване. Повръща ми се от него.

Гост

#14

2016-11-11 13:45

Mahnete tova skapano predavane.
Умния

#15

2016-11-25 13:16

До къде ни докараха. Сега новият проблем на България с който българския народ трябва да се справи и то е за телевизията. Сега на кой и какво да дават. Абе да ви имам и мозъка и парите и смелоста дето сте направили това тъпо гадно невозможно за гледане предаване. Иванчо и Андрейчо не могат да си преброят парите щото не могат да броят пък камоли да смятат решаване на задачи. А виж къде са издигнати, да ги дават по телевизията. Абе махайте това Папараци че направо ми омръзна от селски мозъци. Да продуценчета мои вие сте селяни и такива ще си останете. Ох горките Иван и Андрей много тъпи същества. Ама ние не сме виновни за това тяхно положение. Тъпи нетъпи това е положението взимат си паричките и въобще не им дреме. Пък какво предаване са направили пък още по-малко ги интересува. Направо се насрахте, то Папараци, то Истински истории, то Фермата. Какво знаете вие за село бе момчета и ми направили предаване Фермата. Абе вървете се гръмнете бе хора.

Коста Рика

#16

2017-01-26 18:27

Ох мале! Това предаване не мога да го понасям. Само като го погледна за секунда и имам чувството че ще припадна. Най-добре за всички ще е ако бъде премахнато от ефира.

Много точен

#17

2017-01-26 18:34

Не знам защо но в българския ефир все не мога да намеря хубаво съдържание. Все едни прости предавания които въобще не са интересни камо ли пък полезни. За да се прави предаване то трябва са бъде от полезните а не само да тъпче рейтиги и телевизията и предаването да взимат пари. Но в България нищо такова няма да видим. Само простотия и това е. Сякаш сме прости. Не ние не сме прости българите ние сме много умни но за жалост в телевизията, радиото, пресата или там друго където плащат високи пари все взимат прости без никакъв мозък хора. А те ще ни представят какво да гледам. За това лично аз гледам само чужди телевизии но не и български. Ей гледайте Discovery Channel, Discovery World, Nat Geo Wild тези мисля че са едни от най-хубавите и полезни телевизии, има какво да научиш.