Стоп на нашествието ! България има нужда от ГРАНИЦИ и ПРАВИЛА!


Гост

#1

2015-11-14 04:49

Защото сме гранична страна. А не вярвам ни най-малко на изповядващи човеконенавистната религиозно-политическа доктрина ислям, която възпита новите световни фашисти.
Защото сме едни от първите, които ще пострадат при нашествие от мюсюлманите.
Защото ние, българите, сме им яли попарата 500 години и, за разлика от инфантилите на Западна Европа, много добре знаем какво чудовище е звярът ислям. И не вярвам, че западняците ще си мръднат пръста да ни защитят. По-скоро, ще ни пожертват, както преди Втората световна война предадоха Чехословакия, отчаяно надявайки се да спасят собствените си з@дници. З@дници!
Защото искам свобода, а не ново робство. И знам, че трябва да се бориш за нея, да ДЕЙСТВАШ за нея, да я защитаваш, а не да чакаш някой да ти я подари!

Гост

#2

2015-11-14 14:45

Забрана на ДПС и БКХ също,и то незабавно!Да не се допуска намесата на каквито и да било неправителственни организации във вътрешната политика на страната!И намаляване броя на джамиите и повече контрол, какво и на какъв език се проповядва там!Никакви мигранти-легални,нелегални......бля,бля.Също категорично и ясно да се каже на всички посолства-България е суверенна държава.Твърде много си позволяват!!!

Гост

#4

2015-11-14 15:21

ДА СЕ ОХРАБЯВА ГРАНИЦАТА ОТ АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ И ТО ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ!!! ДА СЕ СТРЕЛЯ ПО ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА МИНЕ ГРАНИЦАТА НЕЗАКОННО!! ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ХОРА БЕЗ ДОКУМЕНТИ НУЖНИ ПО ЗАКОН ЗА ПРЕМИНАВАНЕ НА ГРАНИЦА!!!! НИКАКВИ " БЕЖАНЦИ"!!! ВСИЧКИ ДО СЕГА ВЛЕЗЛИ "БЕЖАНЦИ" ДА СЕ ПРАТЯТ ПОД КОНВОЙ ДО ГРАНИЦИТЕ НИ ТАМ ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ!!!!

Гост

#5

2015-11-14 19:51

Защото не желая в страната ми да нахлуват така наречените ,,емигранти"- млади,здрави,силни мъже с неизяснен произход! Това е много обезпокояващо! Защото искам държавата ми да е защитена максимално от набези!

Гост

#6

2015-11-15 08:44

Защото искам да спра нашествието на мигранти от Африка и Близкия Изток.Защото искам да спра завладяването на Европа и България.