гр. Никопол - Призив За Подкрепа

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията гр. Никопол - Призив За Подкрепа


Гост

#1 Шишманова крепост

2015-05-31 16:57

Подкрепям петицията на Сепко и мога да дам и още едно предложение с продължение на инвестицията за възстановяване на ул. "Рила"-паметник на цар Шишман. Може да се помисли за дарителска сметка и да се съберет средства и да се издигне паметник с инициативата на гражданите на града, а не от "управляващи" и измислени политици.


Гост

#2

2015-05-31 18:59

podpisvam za6toto vinagi xaresvam iniciativnite xora no iskam da kaja 4e problemat ne e samo tazi ulica po4ti vsi4ki sa taka.

Гост

#3 Re:

2015-06-16 17:31

#2: -  

 Благодаря на всички за подкрепата.

Може би трябваше да използвам друго наименование, нещо като "Инициатива за възстановяване на историческата действителност". Нищо. Подготвям друго "изказване" или по-точно "постване". Искам първо да видя реакцията на управляващите. Дайте съвет как да въздействаме по-ефективно на същите за да постигнем целта си. Все пак моята и нашата обща цел е некомерсиална, чисто идеалистична, т.е. трудно постижима в това материално общество.

Моля, давайте препоръки и разпространявайте постинга във вашите среди. Нека възродим нашия хубав и славен град Никопол.

Сепко


Гост

#4

2015-06-25 04:19

Прекрасна инициатива! Това е Никопол - История! Шансът не за запазване, а за спасение на Никопол е именно развитието на туризма, ние ходим върху историята, но сега само се получава? Вместо да развиваме нашите дадености ние какво правим- рушим история и "градим" стени да загрозим другата наша гордост - река Дунав. Абсолютно безумие. Успех на вносителя на петицията!