ПС "Дете със златно сърчице"

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ПС "Дете със златно сърчице"


Гост

#1

2015-02-06 12:34

Моите деца израснаха с книгите на Люба Маркова. По-естетични, професионално издържани, добронамерени и комуникативни книги едва ли има в българската издателска практика за деца ...Недопустимо е една обективна инстиутция като МОН да допуска такива игри и субективно мотивирани одобрения на програмни системи.
СВЕТЛА

#2 "ДЕТЕ СЪС ЗЛАТНО СЪРЧИЦЕ" - ИМЕТО ПОДСКАЗВА СТОЙНОСТТА НА ПРОГРАМАТА

2015-02-06 16:41

РАБОТИЛА СЪМ С ПРОГРАМАТА  И С НЕЙНИТЕ ПОМАГАЛА ЗА  ПОДГОТВИТЕЛНА ГРУПА. РАДВАМ СЕ ЧЕ  ТВОРЕЦЪТ Л. МАРКОВА Е ИЗДАЛА И УЧЕБНИ ПОМАГАЛА ЗА ТРЕТА ГРУПА-ПОДКРЕПЯМ ПЕТИЦИЯТА С ДВЕ РЪЦЕ. ВЪПРОСА МИ Е ЩЕ  БЪДАТ ЛИ СЪЗДАДЕНИ УЧЕБНИ ПОМАГАЛА И ЗА ПО-МАЛКИТЕ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ- ПЪРВА И ВТОРА. УСПЕХ НА ПЕТИЦИЯТА! ВСЕКИ ДЕТСКИ УЧИТЕЛ ИМА НУЖДА И ИМА ПРАВО ДА СЕ ДОКОСНЕ ДО ВЪЛШЕБНИЯТ СВЯТ, КОЙТО ПРЕДЛАГА ТАЗИ ПРОГРАМА, А ИМЕТО ГОВОРИ МНОГО ЗА НЕЯ. ДЕЦАТА ИМАТ НУЖДА ИМЕННО ОТ НЕЯ В НЕЯ Е ПОСТАВЕНА ОСНОВАТА ЗА ПЪРВИТЕ НАЙ-ВАЖНИ ЗА ЧОВЕКА ГОДИНИ- ПЪРВИТЕ 7-НАЙ-НЕОБХОДИМИ И ЦЕННИ. 


Гост

#3 "Дете със златно сърчице"

2015-02-06 20:34

Успех!

Марин Йончев

#4

2015-02-10 23:33

Убеден във високото качество на книгите, изготвени с толкова професионализъм и любов към децата, заставам твърдо зад подадената петиция! Възмутен съм от низкото отношение на институциите в България, които трябва да се грижат за ограмотяването на нашите деца! Именно такива продукции, изпълнени с мисъл, трябва да бъдат възпитателно четиво за подрастващите. Децата са нашето бъдеще и това далеч не бива да бъде тема, подминавана с лека ръка. Както е казал Джон Кенеди: "Едно ненаучено дете е едно изгубено дете". Нашите деца трябва да получават най-доброто, на което сме способни, и именно затова подобни програми, които имат висок и качествен ефект върху цялостното възпитание на децата, трябва да бъдат подкрепени!

УСПЕХ!

Детски учители

#5 Колективът от ЦДГ "Брезичка"

2015-02-16 18:20

Запознати сме с учебните помагала за трета група и молим те да бъдат одобрени, за да успеем да дадем заявките си, за да работим по тях  през следващата учебна година-2015-16 година.


Гост

#6

2015-08-04 07:57

защото ми харесват , учебните материали . за пръв път , нещо по интересно. сигурна съм , че и на децата , ще им хареса.

Гост

#7

2016-04-26 15:04

Успех желая..Нужно е да се обединяваме в името на светлото бъдеще на нашите деца...