Ние сме против евтаназията на Цезар и Клеопатра, осъдени заради безотговорността на стопаните си


Гост

#1076 Re: Кучето ми ме еба ..

2020-11-06 18:13


Гост

#1077 Re: Кучето ми ме еба ..

2020-11-08 08:57


Гост

#1078 Re: Re: Кучето ми ме еба ..

2020-12-01 18:46


Гост

#1079 Re: Re: Re: Кучето ми ме еба ..

2020-12-01 18:48


Гост

#1080 Re:

2020-12-15 12:27


Гост

#1081 Re:

2021-01-03 05:00

пичето Ани

#1082 Re: Кучето ми ме еба ..

2022-05-18 15:21

#255: Авторката - Кучето ми ме еба .. 

 Чудесно! Забавлявала си се. Дано си усетила и някои друг оргазъм.

An Ji

#1083 Re: Кучето ми ме еба ..

2023-01-31 11:02

#255: Авторката - Кучето ми ме еба .. 

 , Моят Ротвайлер, беше на около 8-9 месеца, когато веднъж чистех вкъщи. Той от двумесечен е с нас и ходи по мен. Та него ден чистих и накрая влязох да почистя и банята с намерението после да взема и душ. Бях се съблякла гола и почнах да чистя ваната. Докато се мъчех да почистя долната част на ваната се бях преила на две(както се казва), търках ваната и тогава усетих, че Дино-кучето ми се качи на мен. Бях свикнала с неговите игри и не му обърнах в началото внимание. Продължих да си търкам, докато не усетих, че ме лиже по вулвата. Опитах се да го разкарам, като се изтръсках, но той си продължи заниманието. Усетих топлият му език, който буквално ме възбуди и направих оргазъм. Вероятно влагата, мъзгата ми го привличаше. След оргазмът просто се отпуснах за момент, да се възстановя и тогава стана нещо, което ѝ не съм си помисляла. Изправи се на мен и докато се осъзная, случайно или не, но си наби хуя в мен и то право във вагината ми. Първата ми реакция беше да се изправя, но тогава го чух да ръмжи. Никога не ми е ръмжал и малко се стреснах. Достатъчно да усетя горещият му хуй в мен. Това ми достави доста силно и хубаво усещане. Бях сама и в същност го оставих да ме клати, ако мога така да се изразя. Не след дълго усетих прилива на оргазъм. След което усетих забитите му в хълбоците ми лапи. Успях да видя, че виси на мен, задните му крака бяха във въздуха. Исках да се отделя от него, но той продължаваше да клати и изведнъж усетих, как ме пълни със спермата си. Усещането еше уникално, искаше ми се да продължи безкрай, но той в първия момент се отпусна на мен с цялата си тежест(около 25-30 кг). Така минаха няколко минути и той реши да си го вади. Аз се отделих от ваната и се опитах да му помогна, но той взе, че се обърна със задника, опашката към мен и почна да се дърпа. Нещо не можеше да го извади. При всеки опит да се откачи от мен ми създаваше доста силно физическо и емоционално усещане. В следващите няколко минути(може би половин час), ми докара още два- три оргазми. Най- сетне успя даси извади хуя от мен. Изненадата ми беше огромна, когато го видях, да си влачи хуя по пода. Беше все още огромен, окло 30 см, поне в него момент така ми се видя. Тръгна към вратата, а хуят му се влачеше по пода, след няколко крачки се стовари на пода и остана така да си лиже хуя.

Не повярвах станалото, реших, че сънувам. Влязох под душа и продължих да си представям станалото. Така ме завари съпругът ми. Разбра, че нещо има и ме заразпитва. Най- после му казах, какво е станало. Първо не ми повярва, после ми каза:

- Щом ти е било хубаво, няма проблем. Но ще го повярвам, когато го видя.

Минаха два, три дни и бяхме с него и майка му на басейна в нас. Бяхме се наредили по шезлонгите. Лежах по гръб и четях нещо, когато кучето идиот реши, че е време да се ебава с мен. Качи се на мен, буквално между краката ми и почна да ми лиже путката. Опитах се да се отърва от него. Ако бях сама, да, но в присъствието на съпругът ми и майка му... Опитах се да го изгоня, но то упорито си лижеше и не му пукаше от мен. Пръв моят забеляза ситуацията и каз:

- Остави го, нека видим до къде ще стигне.

- Не! В никакъв случай пред нея!

- Ще ѝ хареса, може и тя да пробва.

Беше гаден, говореше нарочно високо. Което не остана незабелязано от свекърва ми, която побърза да се обади:

- Скъпа, остави го. То е живо същество и то душа носи.

Бях вече доста възбудена от езикът му, но все пак опитах да се съпротивлявам. Съпругът ми се надигна с цел да ме успокои, но точно тогава Дино се извъртя и посегна да го ухапе. Свекърва ми се обади пак:

- Оставете кучето да си свърши работата. Не го озверявайте!

Съпругът ми се отдръпна ругаейки, но песът почна да се мъчи да ми го вкара. Бях по гръб и това явно му създаде проблем, нямаше ѝ опит. Това ме дразнеше много, възбудата ми беше стигнала до максимума и желаех да ми го вкара. Тогава реших да му помогна и го хванах за хуя, насочвайки го където трябва. Успя да си го вкара. този път бе по- добре за мен, защото лапите му бяха на шезлонга, но за него не бе много добре. Наложи се да приседне и така да ме ебе. Мислех, че няма да стане и ще се откаже, но то се оказа по- упорито и ме доеба доста резултатно. Вече не ми пукаше от зрителите, дори под погледите им се въбудих още повече и квичах доста силно при оргазъм. Свекърва ми прояви доста голям интерес и каза:

- Трябва и аз да опитам. Дали ще може?

Последва втора изненада, съпругът ми я попита:

- Ти от кога не си го правила?

- От както почина Рекси.

Рекси е немски дог, който беше на 8 години, когато се омъжих за съпругът ми. Беше огромен дог, висок около 120-130 см. Почина на 13 години. Според това което чух, ми стана ясно, че тя го е ползвала за секс и съпругът ми е знаел. Това ме наведе на друга мисъл и го попитах в прав текст:

- Ти ебал ли си я?

Беше доста объркан и не знаеше какво да отговори. Майка му отговори:

- От мен ли ще го ревнуваш?

- Не, но не знаех, че се ебете двамата.

Така, че и аз попаднах в клуба на зоофилките. Ротвайлерът ни е сега на 7 години и си върши чудно работата.

Това е за сега. Нещата се случват.

Ан