За електронно гласуване на изборите в България.

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията За електронно гласуване на изборите в България.


Гост

#1

2014-08-04 17:22

Дойде време ставайте,от сън се събуждайте!България вас гледа! За да ни управляват държавници ,мислещи за народа,трябва да има електронно гласуване.Стига купените гласове(с откраднатите от нас пари), да избират кой да ни управлява! 3 млн.български емигранти има, който са лишени от глас. Избирателните секции се намират на отдалечено разстояние от местоживеенето им и ако всички отидат да гласуват трябва изборите да са два дни.Аз съм за ЕЛЕКТРОННОТО гласуване.

Гост

#2 Re:

2014-08-04 18:50

#1: -  

 Да разпространим петицията и да се преборим за правата си.Благодаря ви!


Гост

#3

2014-08-04 19:42

Електронното гласуване отваря широко вратите за демократизиране на общесвената изява! И анулира купуването на гласове, тази язва на обществото!
Стефан Златарев

#4 За гласуване през Интернет

2014-08-20 22:21

Електронно гласуване се интерпретира и като гласуване чрез електронна машина в избирателна секция. Добре би било петицията да посочи ясно, че става дума за гласуване през Интернет!

В предишна петиция предложих начин за реализиране на това, който е съвместим с текущия Изборен кодекс - http://www.peticiq.com/za_glasuvane_prez_internet. Вижте предложението ми и ако ви харесва го подкрепете с един подпис :)