БЕЗПЛАТНО паркиране в ЗЕЛЕНА ЗОНА на ЕДНО ППС за живущите в Район Лозенец!

П Р Е Д Л О Ж Е Н И Е

Към живущите в Район Лозенец

За БЕЗПЛАТНО локално паркиране на територията на Столична община – район „Лозенец“, определена като „Зелена зона“ на едно ППС, на домакинство на собственици или наематели на обособени имоти, попадащи в зоната, и са с постоянен адрес, идентичен с адрес на жилищния имот, като се издава специален винетен стикер, на основание на чл. 71 и чл. 72 от Наредбата за организация на движението на територията на Столична община.

Организираме подписка, която ще бъде предоставена на Столична община и Община на Район Лозенец. Ще се радваме да повече живущи в квартал Лозенец да подкрепят подписката ни! Инициативата е в интерес всички ни!

Предоставените лични данни в присъствения списък няма да се използват за други цели, освен за нуждите на горепосочената инициатива.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).