Запазване разписание на автобус15 в Бургас с целогодишно обслужване до спирки "Лазурна" и "Ангел Димитров". 

Застрояването на квартал Сарафово в посока Варна с многоетажни сгради води след себе си увеличаване на броя на живущите, което налага създаване на определени базови удобства за гражданите от тази част.

Във връзка с това считаме, че е време автобус №15 да продължи  целогодишно да обслужва във всички часове хората ползващи спирки "Лазурна" и "Ангел Димитров". 

Освен това, поради факта, че ул.“Ангел Димитров“ точно в този участък няма тротоари двустранно, създава големи затруднения и опасности за пешеходците. Когато завали, от двете страни на улицата се образуват огромни локви,защото ямите двустранно се пълнят с вода и за пешеходците, както и за автомобилите остава участък за движение на места не по-широк от метър и половина. Има много семейства с малки деца, които ходят на грдина и училище и придвижването в тези неблагоприятни условия си е цяло изпитание!

Да не говорим за безопасността!

Свидетели сме на множество транспортни проблеми, когато автобуса обръща към Бургас в непосредствена близост до градинката, в която играят деца ни.

За да е икономически ненатоварваща тази промяна, вярваме, че не е необходимо да се спира от двете страни на тясната улица А. Димитров след ресторант "Кедъра". Гражданите ще бъдат обслужени според очакванията им и ако се качат от  едната страна при идване на автобуса.

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Петя Петрова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook