Искане към КЗП за проверка на "А1 България" ЕАД поради многобройните измами при подписване на договорите

        В магазините на А1 договорите се подписват с електронен подпис, като много от служителите злоупотребяват с това - не предоставят преди това разпечатан текста на договора, с цел клиентът да не може да прочете какво подписва и не само вмъкват допълнителни договори, които не си искал, но и ловко ти подават за подпис декларация, че всичко си прочел и си съгласен!

        Освен това при самото подписване на тъмното екранче нито виждаш какво подписваш, нито къде точно полагаш подписа си! Това също умело се използва от продавачите, които наместват подписа ти, където е за незабавно влизане в сила! След това можеш да подаваш жалби до безкрайност - срокът за отговор е 30 дни, следва стандартен отговор, при несъгласие нови 30 дни и така докато ти омръзне и платиш, нищо че не си го искал, нищо че си възразил в срок!

        Искането ми е този метод на подписване на договорите с електронен подпис да бъде премахнат и клиентите да могат да прочетат това, което разписват, както и  наистина да го разпишат със син химикал, както е по закон. По този начин може би донякъде ще се намалят измамите от този оператор!

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Tsvetanka Neykova да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...