Отмяна на промените в наредба Н-18

Свържете се с автора на петицията

Наредба Н-18: Важно съобщение

2020-01-30 01:30:12

Благодаря на всички, които подписаха и споделиха петицията! Предварително се извинявам за този имейл, но съм принуден да го изпратя до вас, тъй като администраторите на Дискусионната група за Н-18 изтриха публикацията с петицията, която имаше над 500 споделяния. По този начин десетките хиляди хора, до които беше достигнала, вече не могат да я виждат.

Веднага се учудих защо го направиха. Проверих кои са админстраторите на групата и вегната видях, че те всички работят за ERP.BG - софтуерна фирма, която предлага лицензиран софтуер по Н-18. Прегледах и другата по-голяма група относно Н-18, там администраторите отново са пряко свързани със софтуерни фирми, разработващи такъв софтуер и/или касови апарати. Следователно те имат пряк икономически интерес измененията в наредбата да не бъдат отменяни, тъй като наредбата стимулира растежа на техния бизнес. Затова съм принуден да ви помоля още веднъж да разпространите петицията и да ви поканя в нова фейсбуук група, която да не е администрирана от хора с пряк интерес да саботират отмяната.

Групата се казва "Против промените в наредба Н-18" и можете да се присъедините в нея през този линк:  https://www.facebook.com/groups/266482090999028/

Надявам се да успеем да се съберем вътре достатъчно хора, които да отправят аргументирани предложения и заедно да защитим интереса на целият български бизнес, а не само на определени отрасли. Единственият начин да постигнем успех, е ако се обединим около ясни искания и не позволяваме да бъдат внедрявани и издигани хора, които да не защитават нашия интерес.


Против промените в наредба Н-18Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...