Оставка на Иван Божилов като кмет на Община "Илинден"

 1. Оставка на Иван Божилов като кмет на Община "Илинден" поради изкуствено създадените проблеми и тяхното прогресивно нарастване, вместо решение.

Малка част от тези проблеми са:

 1. Поради продължителното бездействие и решения, в разрез с интересите на живущите и изрядни данъкоплатци в квартал Света Троица.
 2. Поради абсурдното разделяне на квартала на две, било то и "образно", както се изрази самият Божилов, предизвикващо повече точки на конфликти между живущите в квартал Света Троица.
 3. Поради абсурдното еднопосочно движение в квартал Света Троица.
 4. Поради пренебрежителното и неуважително отношение към хората в квартал Света Троица, и отказ на поканата ни за личното му присъствие на организираната среща в квартала за дебат по гореописаните въпроси, в присъствието на националната телевизия, в лицето на Румен Бахов.
 5. Поради прякото създаване на пречки и негативи за живущите и за околната среда, в следствие на взетите решения, а именно:
  1. Решения, които на практика ограничават свободния, безопасен, бърз и улеснен достъп до собствените ни имоти.
  2. Покачват разхода на гориво в пъти повече.
  3. Създава хаос и опасност от ПТП-та.
  4. Удължава времето за прибиране.
  5. Допълнително натоварва и задръства булевард „Сливница“.
  6. Допълнително натоварва и задръства булевард „Константин Величков“.
  7. Вредно въздействие върху околната среда и качеството на въздуха, като повишава вредните газове в района, поради допълнителните задръствания на булевард „Сливница“ и булевард „Константин Величков“.
  8. Понижава качеството на живот на живущите в района, както финансово, така и здравословно.
  9. Повишава риска от агресия на пътя поради повишено ниво на стрес.
 6. Поради продажбата на общинска земя за стореж на сгради, без прилежащи към тях парко места, което създава хаос в целия квартал и води множество конфликти.
 7. Поради липсата на изградени паркинги от платените данъци и други постъплили приходи в общината.
 8. Поради занемарената, а на много места и трагична, инфраструктура.
 9. Поради липсата на ангажираност да се следят, стикират и своевременно премахват всички изоставени МПС-та. Работа, за която е заплатено от нашите данъци.
 10. Възползване от създадената ситуация и налагане на Зелена зона, в ощърб на живущите, вместо фокус към решаване на истинските проблеми, на които зелената зоне НЕ е решение, а допълнително финансово обременяване на данакоплатците.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Иван Николов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...