ДА СЕ ДОБАВЯТ ТЕСТОВЕТЕ ЗА АНТИТЕЛА КЪМ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ!

Аз, подобно на много други хора в България, се сблъсках с ковид, но не влязох в системата! С новата заповед на министъра на здравеопазването, хората без зелен сертификат или тест нямат право да посещават търговски обекти, спортни зали, школи, фитнеси, театри, кина и ред други места! По неясни причини тестовете за антитела не са включени, като възможност за издаване на зелен сертификат! Има достатъчно много проучвания и изказвания на професионалисти, които доказват, че имунитета след прекаран ковид е траен и качествен!Нали целта на ваксината също е създаване на антитела? Защо тогава наличието на такива, доказани в лаборатирия, не дават правото на зелен сертификат?

С подписването си упълномощавам Недка Кирякова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.