ПЕТИЦИЯ за поставяне на изкуствени неравности/„легнал полицай” на ул.Промишлена, до N 33

С тази подписка бихме искали да заявим необходимостта от поставяне на изкуствени неравности или „легнали полицаи” на улица „Промишлена” в участъка до №33 с цел да се ограничи скоростта на движение и да се повиши безопасността на живущите, най-вече на децата в района.

Като причини, които го налагат посочваме следното:

1/ Улицата е с много натоварен трафик, а автомобилите се движат с несъобразена скорост. Поради строителството на метрото преминават и много тежкотоварни автомобили, които създават допълнителна опасност за живущите. 2/ В непосредствена близост до улицата се намира детска площадка и два учебни центъра за работа с деца, което поставя децата в рисково положение.

3/ Има налице случай с пострадало дете, бутнато от автомобил.

4/ Улицата е тясна, а от двете страни има паркирани коли, което намалява видимостта при пресичане.

5/ В тази част на квартала живеят много млади хора с малки деца и е изключително опасно пресичането на улицата.

Моля , подкрепете подписката за да предотвратим бъдещи инциденти!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.