ПОДКРЕПЯМ СТЕФАН ЯНЕВ ЗА ПРЕМИЕР В РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

България е в дълбока политическа безизходица. Очевидно единственият полезен и правилен ход е генерал Стефан Янев да продължи начело на следващото редовно правителство!

Повече от всякога на страната са необходими лидери - политици, които имат смелостта и потенциала да ни изведат от беззаконието, хаоса и корупцията, които остави след себе си 12-годишното управление на Борисов и ГЕРБ.

Премиерът Стефан Янев се доказа като безспорен авторитет, а ръководеното от него правителство организира първите свободни и честни избори, въпреки саботажа от страна на бившата управляваща партия. Под „командването“ на премиера служебното правителство изпълни на сто процента целите и задачите, поставени му от президента Румен Радев - започна постепенното възстановяване на държавността и укрепването на институциите. Пред очите ни бяха разкрити шокиращи факти за корупция, злоупотреба с власт и бруталното ограбване парите на българските граждани! От действията на служебното правителство българският народ видя истинското уродливо лице на ГЕРБ!

Янев показа как трябва да работи един министър-председател в полза на народа си, без излишен шум, парадност и фойерверки.

Редовен кабинет начело със Стефан Янев е единствената гаранция, че промените и реформите, които бяха започнати, ще бъдат доведени до успешен край.

ДА ПОДКРЕПИМ ГЕНЕРАЛ СТЕФАН ЯНЕВ ЗА ПРЕМИЕР В РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО!

С подписването си упълномощавам Стоян Павлов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.