ПРОТИВ намаляването на бройките за специалност ,,Дентална медицина".

Предложен е проект за нямаляване броят на бъдещите студенти по дентална медицина през 2021г. Във всеки един университет, в който се предлага такова обучение, общата бройка е намалена. Предложението е този проект да не се приема от Министерски съвет или в краен случай - промяната в бройките да се сведе по възможност до минимум, тъй като в предложения проект бройките са намалени доста и това би отнело възможността на голям брой кандидати да влязат по специалността, която така или иначе предлагат само 3 университета в страната и по начало бройките за прием в специалността ,,Дентална медицина" са най-малко и без сегашното предложение за тяхното редуциране.

КСК 2021 (Медицина, Дентална медицина, Фармация)    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам КСК 2021 (Медицина, Дентална медицина, Фармация) да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.