Против дистанционно обучение

В държава, в която работят всички заведения и частни сектори, повеждат се културно-масови мероприятия, ние - гражданите, сме против дистанционно обучение в училищата и детските градини. Искаме справедливост, а не дирижирани числа на заразени, с цел масова манипулация на обществото. Искаме прозрачност и представяне на реалната обстановка. Не искаме децата ни да са поредната стъпка към печалба на поредните евро пари! Искаме реално и присъствено обучение, а не масово застъпване на подрастващите и напуснали работа родители, които да гледат децата си, по време на пресилена епидемиогична обстановка! Евро парите са временни. От нас, обикновените граждани зависи бъдещето на държавата! Всички ние трябва да изплащаме дълговете - милиардите левове... Не искаме да плащаме и вредите, нанесени от изпуснатото образование и загубената работа!!!

Чрез подписа ми упълномощавам Деница Тороманова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.