ЗА водата на Медвен

Всички, които живеем в Медвен или по някакъв начин са свързани със селото, заявяваме, че това положение е напълно неприемливо за нас!

Медвен е в кризисно състояние! Това, че към настоящия момент  има вода е шанс. Кризата е настъпила и с всяка изминала година ще става все по-лошо. Писна ни да наливаме вода в шишета и туби, писна ни да ни спират водата постоянно заради поредната авария, без да имаме никаква представа за колко време е спряна този път. Писна ни да плащаме като изразходвано количество вода въздуха, преминаващ през тръбите и водомерите ни с всяко спиране на водата. Свидетели сме на безкрайни аварии, последвани от безкрайни ремонти, в повечето случаи на едни и същи места в селото и около него. На всички е ясно, че така се оформят бюджети, и че ВиК Сливен ООД няма абсолютно никакъв финансов интерес от обновяване на ВиК инфраструктурата в селото, но смятаме, че е крайно време да спрат да ни правят на идиоти!

НАСТОЯВАМЕ  проблемът да бъде решен в най-кратки срокове! Да започне подмяна на водопреносната мрежа в селото ни, която да бъде поетапно планирана и разчетена във времето с ясни срокове, като процесът по нея да бъде лесно проследим и да  става видимо до къде е придвижен процесът и доколко се работи по решаването на проблема!

Чрез подписа ми упълномощавам Petya Yaneva да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.