ЗА водата на Медвен

Всички, които живеем в Медвен или по някакъв начин са свързани със селото, заявяваме, че това положение е напълно неприемливо за нас!

Медвен е в кризисно състояние! Това, че към настоящия момент  има вода е шанс. Кризата е настъпила и с всяка изминала година ще става все по-лошо. Писна ни да наливаме вода в шишета и туби, писна ни да ни спират водата постоянно заради поредната авария, без да имаме никаква представа за колко време е спряна този път. Писна ни да плащаме като изразходвано количество вода въздуха, преминаващ през тръбите и водомерите ни с всяко спиране на водата. Свидетели сме на безкрайни аварии, последвани от безкрайни ремонти, в повечето случаи на едни и същи места в селото и около него. На всички е ясно, че така се оформят бюджети, и че ВиК Сливен ООД няма абсолютно никакъв финансов интерес от обновяване на ВиК инфраструктурата в селото, но смятаме, че е крайно време да спрат да ни правят на идиоти!

НАСТОЯВАМЕ  проблемът да бъде решен в най-кратки срокове! Да започне подмяна на водопреносната мрежа в селото ни, която да бъде поетапно планирана и разчетена във времето с ясни срокове, като процесът по нея да бъде лесно проследим и да  става видимо до къде е придвижен процесът и доколко се работи по решаването на проблема!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Petya Yaneva да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook