ЗА НЕЗАБАВНО ВЪВЕЖДАНЕ НА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ В БЪЛГАРИЯ

Министерски съвет незабавно да предприеме действия за спазване на Раздел 14, Глава III на Изборния кодекс, който предвижда изборите в България да се провеждат чрез машинно гласуване.

Настояваме ЗА:

1. Незабавно въвеждане на пълното машинно гласуване, така както е записано в Глава 14, Раздел III на Изборния кодекс, приет от Народното събрание.

2. Незабавно да бъде стартирана процедурата по обществената поръчка, чрез която да бъдат закупени всички машини, необходими за пълното въвеждане на машинното гласуване във всички изборни секции, предвидени в Изборния кодекс, приет от Народното събрание.

3. Незабавно Министерски съвет, Народното събрание и ЦИК да предприемат действия за подготовката за машинното гласуване за следващите парламентарни избори в България.

 


Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие)    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...