Вода за Шумен!

82795272_609816266467313_3153661637819367424_n1.jpg

Шумен е в кризисно състояние!

Без значение какво ни казват медиите - кризата е настъпила! Това, че към настоящия момент има вода е шанс. Това обаче може и най-вероятно ще се промени изведнъж!

Обществото трябва да знае истината. Вече не е време за решения, закъснели сме... Нужни са 10 милиона лева веднага, за да започне възстановяване на алтернативните водоизточници на Шумен!

Шуменци, не се успокоявайте, не четете глупости по медиите, а се ядосайте и защитете нашия град!

ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Аз, гражданин на Република България, гражданин на гр. Шумен настоявам:

1. Общински съвет Шумен, в качеството си най-висш орган на местно самоуправление, да защити гражданите на Община Шумен и да даде разрешение на Кмета на Общината да изтегли целеви заем в размер на 10 (десет) милиона лева. Средствата да бъдат използвани единствено и само за възстановяване на старите кладенци за водовземане на вода за питейно-битови нужди.

2. Министерството на регионалното развитие и благоустройство (МРРБ) чрез Министерски съвет (МС) да финансира целево и безвъзмездно в размер на 10 (десет) милиона лева Община Шумен. Средствата да бъдат използвани единствено и само за възстановяване на старите кладенци за водовземане на вода за питейно-битови нужди.

3. Общински съвет Шумен, в качеството си най-висш орган на местно самоуправление, да вземе решение и да създаде нарочна комисия като свой помощен и специализиран орган. Комисията да бъде задължена да наблюдава, анализира и контролира дейността на ВиК Шумен ООД.

Подписвам подписката по собствена воля и желание! Разрешавам да се използват личните ми данни за целите на подписката.

Чрез подписа ми упълномощавам Добромир Драев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.