Вода за Шумен!

82795272_609816266467313_3153661637819367424_n1.jpg

Шумен е в кризисно състояние!


Без значение какво ни казват медиите - кризата е настъпила! Това, че към настоящия момент има вода е шанс. Това обаче може и най-вероятно ще се промени изведнъж!


Обществото трябва да знае истината. Вече не е време за решения, закъснели сме... Нужни са 10 милиона лева веднага, за да започне възстановяване на алтернативните водоизточници на Шумен!


Шуменци, не се успокоявайте, не четете глупости по медиите, а се ядосайте и защитете нашия град!

 

ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

 

Аз, гражданин на Република България, гражданин на гр. Шумен настоявам:

1. Общински съвет Шумен, в качеството си най-висш орган на местно самоуправление, да защити гражданите на Община Шумен и да даде разрешение на Кмета на Общината да изтегли целеви заем в размер на 10 (десет) милиона лева. Средствата да бъдат използвани единствено и само за възстановяване на старите кладенци за водовземане на вода за питейно-битови нужди.

2. Министерството на регионалното развитие и благоустройство (МРРБ) чрез Министерски съвет (МС) да финансира целево и безвъзмездно в размер на 10 (десет) милиона лева Община Шумен. Средствата да бъдат използвани единствено и само за възстановяване на старите кладенци за водовземане на вода за питейно-битови нужди.

3. Общински съвет Шумен, в качеството си най-висш орган на местно самоуправление, да вземе решение и да създаде нарочна комисия като свой помощен и специализиран орган. Комисията да бъде задължена да наблюдава, анализира и контролира дейността на ВиК Шумен ООД.

 

Подписвам подписката по собствена воля и желание! Разрешавам да се използват личните ми данни за целите на подписката.

 

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Добромир Драев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.

Няма да показваме публично тази информация в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...