Пешеходна пътека на входа на Южния Парк

Уважаеми дами и господа. Искаме да ви помолим да се присъедините към подписка, която организираме, за поставяне на ограничителен знак за скоростта на МПС и разчертаване на пешеходна пътека пред входа на Южния Парк от пресечката на ул. Козяк и ул Данаил Дечев пред супермаркет Козяк.

 

По този начин ще улесним безопасното пресичане на ул. Козяк, които искат да посетят Южния Парк. В момента пътеката от Южния парк завършва на ул. Козяк пред супермаркет „Козяк“ и от 7 сутринта до 20 часа е почти невъзможно тази улица да се пресече от нарасналия трафик.

 

Преди повече от месец подадохме сигнал в новото ръководство на общината Сигнал №181609/ СОА19-КЦ01-54407/ 18.11.2019 19:08:05, но до момента нямаме движение по въпроса. Не бихме искали да се случи още една човешка трагедия за да ни се обърне внимание.

 

 

Ще сме ви благодарни, ако се чувствате съпричастни и се присъедините към подписката,

 

 

 

Ето и основните доводи да прибегнем до събиране на подписка.

 

  1. До момента повече от месец нямаме движение на нашата молба да се разграфи и постави хоризонтална и вертикална маркировка.

  2. Общината намери време и средства да разграфи целия квартала в кводратчета за зелена зона и да постави над 300 знака за вертикална маркировка, но когато става дума за нашите деца това, явно не е важно.

  3. Повечето клиенти на магазина идват от към Южния парк и съдават предпоставка за ПТП Те се налага да пресекат, най-често натоварени с кошове за бебета, детски колички или водейки малки деца за ръка, в условия на намалена видимост поради особеностите на улицата.

  4. В момента липсва съоръжение за ограничаване на скоростта на МПС в района на супермаркета (от вида на пешеходен светофар, знак за ограничаване на скоростта, пешеходна пътека, "легнал полицай" или друго подобно съоръжение).

 

Събираме настоящата подписка, за да поискаме от Софийска община поставяне на някое от тези съоръжения с цел по-безопасно пресичане на ул. Козяк в района на супермаркет „Козяк“.

 

 

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Лъчезар Динев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...