ИСКАМЕ ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ от проведените избори за кмет на район Искър и за кмет на Столична община чрез повторно преброяване на подадените гласове или касиране и спешно решаване на важни проблеми

П О Д П И С К А

с ИСКАНЕ за ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ от проведените избори за кмет на район Искър и за кмет на Столична община чрез повторно преброяване на подадените гласове (а ако не е възможно - за касиране на избора за кмет и нов избор за кмет на района), както и за СПЕШНО РЕШАВАНЕ на ВАЖНИ за ГРАЖДАНИТЕ на района проблеми като: Ø незабавно започване и завършване на отчуждаването на частните земи в парка до езерото, в парка до 108 СУ и на терените, отредени за озеленяване и за детски ясли и градини; Ø за решение на СОС за премахване на оградите в такива терени за срок до 3 години; за незабавни преговори за възстановяване на пешеходния достъп и връзка между Дружба 2 и Дружба 1 покрай Кауфланд; Ø за започване на ОСНОВЕН РЕМОНТ на ул. Димитър Пешев; за ускорено въвеждане на довеждащ вътрешно-квартален (електро)транспорт и др.  Декларираме своята готовност да отстояваме исканията си с всички позволени от законите на страната средства включително и с протести в район Искър и пред Столична община.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Борис Цветков да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...