Петиция за закриване на общинските приюти за безстопанствени животни, отнемане на животно от собственик, който не се грижи добре за него. Строги и сурови закони при посегателство над животно.

В момента населението на България е около 6900000 от които около 30000 души се грижат за улични кучета и котки по собствена воля.

Броят на уличните котки и кучета е неизвестен и расте с всеки изминал ден. Причината е,че общинските приюти не си вършат работата,освен да крадат и обричат животните на Смърт!

Не кастрират, не лекуват, не хранят,не разхождат кучетата!Вкарват ги в мръсни и студени помещения,обричат ги на глад и мизерия!Всеизвестно е,че ако искаш да убиеш куче вкарваш го в общински приют и до там!Коя институция има задължението да се грижи за уличните кучета,щом са БЕЗСТОПАНСТВЕНИ, много ясно на общинските приюти!Да,но,не!Те действат само, когато трябва да вземат заплата,да поизмият,когато имат проверка и до там,а забравих и да крадат от парите,които се полагат на беззащитните животни!

Ние в България си имаме всичко, НО НИЩО НЕ ДЕЙСТВА ПРАВИЛНО!

Избиват се животни, задържат извършителите за 24 часа и ги пускат без последствия докато не убият друго животно!До кога това беззаконие!?!

Приюти отказват да приемат питбули и други подобни заради породата им. 

В приютите са богове и те определят правилата!

България може да се превърне в нова туристическа дестинация - "Убиваш животно за удоволствие". Покъртително!

Шепа хора се борят със собствени средства да помагат на кучета и котки,а в общинските приюти не се интересуват за животните! Все са претрупани със животни,нямали транспорт! Лъжи, лъжи,лъжи!

Моля за премахване на тези затвори,моля се и крещя,за да ме чуят всички! Нека заедно спрем това беззаконие и престъпление срещу тези невинни същества! Толкова много ме боли,че съм безсилна и никой не чува моя зов!

Строги наказания за всички,които печелят на гърба на тези клети създания! Затваряне на всички общински концлагери!
До кога ще търпим това грозно пране на пари в общинските приюти за безстопанствени животни!?? Отново моля за закриването им,това не е нормално!Грозно,гнусно,убийства пред очите на всички! Стига с тези кражби,стига с тази мизерия! По дяволите те също са живи същества! Кои сме ние,че да определяме живота им! Това не е живот,а бавна и мъчителна смърт! Вкарани в мръсни,студени и пълни със сняг клетки,обречени на глад,болни! Всеки ден чета за нередности и до там! Адът продължава и животните измират бавно и мъчително! Ще пиша докато някой ми обърне внимание!Аз не искам да съм свидетел на тази грозна система, а ти?!?

Животните в общинските приюти са обречени на студ,глад и мизерия!

Лишени от светлина,разходки и добро отношение. Затвори със строг режим!

До кога хората, които обичаме животните ще търпим това масово убийство? 

ДО КОГА!??В общинските приюти кучетата са обречени на глад, студ, избиват се помежду си за парченце хляб,никой не ги разхожда с две думи обречени на смърт!Къде са парите и кой е отговорен за състоянието на кучетата, отговор няма! Има пребити кучета от хора,няма осъдени или ако има ще е условна присъдата! До кога!?! Има бедстващи кучета няма към кого да се обърнеш!До кога?!? Има зоополиция,къде е?!? В България всичко си имаме,най-вече беззаконие от което страдат животните! Безмълвни и без права,ако не са онази шепа хора,които не спят по цели нощи,за да спасят някое животно са обречени! АЗ СЪМ ЗА премахване на общинските приюти за безстопанствени животни, защото са като затвори със строг режим,отнемане на куче от собственик, който не се грижи добре за него, зоополиция в която да работят хора,които обичат животните,строги и сурови закони при посегателство над животни,национален телефон който да отговоря само за бедстващи животни!

АЗ СЪМ ЗА,създаването на частни приюти, които да работят под опеката на държавата и да се финансират от дарения. Да има строг контрол на даренията и работата на персонала, камери във всяко помещение и контрол на кастрациите. 

Животните също са живи същества и имат нужда от храна и топлина! Най-доброто решение е премахване на тези грозни затвори на гърба на,които много хора печелят пари! Що за хора работят в тези приюти!?! С конкурс за кучемразци ли ги избират!?! Това е престъпление и всички, които обичат животните трябва да се обединят в премахването на тези затвори наречени приюти! Много българи дават средства за тези приюти! От чужбина също идват средства за кастрация, храна и лечение на кучета, а кучетата в българските приюти са обречени на СМЪРТ! В кой век живеем,че допускаме тази кражба на гърба на тези невинни създания?!?

Срамувам се,че живея в държава в която животните нямат права,срамувам се,че се допуска парите за животните да отиват в нечии джоб,срамувам се,че съм свидетел на тази грозна система и стоя безучастна! Но силно се надявам с подкрепата на много хора да спре това умишлено убийство на животни под носа на всички!