Издигане паметник на Велко Кънев в град Елхово и даване името му на централния площад на града

велко.jpg

Тази година в последния ден на юли се навършват 70 години от рождението на Големия Велко Кънев. Вече седма година от неговата кончина в родния му град Елхово не е направено нищо за съхраняване паметта на любимеца на народа. Градските големци, вместо да се срамуват, предприеха бутафорни мерки като даване име на салона на читалището и намерение за експозиционна сбирка, предварително обречено на провал.         Очевидното решение е издигане паметник на Велко Кънев, както направиха в градовете на други наши известни актьори  и даване името му на площада, на който няма регистриран нито един адрес. Затова се обръщаме към всички , които обичат и ценят Велко: да направим петиция. Нека тя бъде подарък за рождения ден на Велко, а реализирането на целите й – признание за заслугите му и послание към бъдещето.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.