За равен достъп до курсове за квалификация с ваучери.

Уважаеми сънародници,

Програма 'Ваучери за заети лица', известна и като 'Аз мога повече' даваше право на допълнителна квалификация и курсове с ваучер на всеки работещ. За съжаление от Агенция по заетостта и Министерството на труда въведоха дискриминационни условия за новия период:

- хора с висше образование нямат право да участват

- забранено е дистанционното и електронно обучение

Докато светът постоянно учи и ползва новите технологии, у нас десетки хиляди данъкоплатци и работещи хора са изключени от програмата заради своето образование и са лишени от съвременно обучение и право на допълнителна квалификация. 

Ако сте за отпадане на дискриминационните забрани, подпишете петицията. Можете да изразите несъгласие и на мейла на програмата igrp@mlsp.government.bg

Европейските средства за квалификация да бъдат достъпни за всички!

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook