Да запазим ТЕЦ Сливен за нуждите на гражданите!

Промените в Закона за енергетиката поставят под заплаха съществуването на ТЕЦ - Сливен. Без отопление през зимните месеци могат да останат 12 300 битови, 76 бюджетни и стопански потребители. Голяма част от обществените сгради в Сливен са топлофицирани, в това число 30 детски и учебни заведения, 8 болници и поликлиники, 3 детски социални домове, 35 стопански и бюджетни дружества. Без работа ще останат над 200 души, техните семейства ще бедстват. Настояваме да бъдат предприети законови мерки за запазване на Топлофикация - Сливен, а също компетентните органи да се заемат с обсъждане на възможността ел. енергията, произвеждана от ТЕЦ - Сливен да се изкупува на местно ниво, за нуждите на жителите на Сливен.

Сдружение" Св.Георги Победоносец"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Сдружение" Св.Георги Победоносец" да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека. Ще рекламираме тази петиция на хора, които разглеждат други петиции на нашия уебсайт, но все още не са разгледали тази петиция.

Facebook