Да запазим ТЕЦ Сливен за нуждите на гражданите!

Промените в Закона за енергетиката поставят под заплаха съществуването на ТЕЦ - Сливен. Без отопление през зимните месеци могат да останат 12 300 битови, 76 бюджетни и стопански потребители. Голяма част от обществените сгради в Сливен са топлофицирани, в това число 30 детски и учебни заведения, 8 болници и поликлиники, 3 детски социални домове, 35 стопански и бюджетни дружества. Без работа ще останат над 200 души, техните семейства ще бедстват. Настояваме да бъдат предприети законови мерки за запазване на Топлофикация - Сливен, а също компетентните органи да се заемат с обсъждане на възможността ел. енергията, произвеждана от ТЕЦ - Сливен да се изкупува на местно ниво, за нуждите на жителите на Сливен.

Сдружение" Св.Георги Победоносец"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Сдружение" Св.Георги Победоносец" да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook