Да запазим ТЕЦ Сливен за нуждите на гражданите!

Промените в Закона за енергетиката поставят под заплаха съществуването на ТЕЦ - Сливен. Без отопление през зимните месеци могат да останат 12 300 битови, 76 бюджетни и стопански потребители. Голяма част от обществените сгради в Сливен са топлофицирани, в това число 30 детски и учебни заведения, 8 болници и поликлиники, 3 детски социални домове, 35 стопански и бюджетни дружества. Без работа ще останат над 200 души, техните семейства ще бедстват. Настояваме да бъдат предприети законови мерки за запазване на Топлофикация - Сливен, а също компетентните органи да се заемат с обсъждане на възможността ел. енергията, произвеждана от ТЕЦ - Сливен да се изкупува на местно ниво, за нуждите на жителите на Сливен.

Сдружение" Св.Георги Победоносец"    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Сдружение" Св.Георги Победоносец" да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека. Ще рекламираме тази петиция на хора, които разглеждат други петиции на нашия уебсайт, но все още не са разгледали тази петиция.