Да запазим ТЕЦ Сливен за нуждите на гражданите!

Промените в Закона за енергетиката поставят под заплаха съществуването на ТЕЦ - Сливен. Без отопление през зимните месеци могат да останат 12 300 битови, 76 бюджетни и стопански потребители. Голяма част от обществените сгради в Сливен са топлофицирани, в това число 30 детски и учебни заведения, 8 болници и поликлиники, 3 детски социални домове, 35 стопански и бюджетни дружества. Без работа ще останат над 200 души, техните семейства ще бедстват. Настояваме да бъдат предприети законови мерки за запазване на Топлофикация - Сливен, а също компетентните органи да се заемат с обсъждане на възможността ел. енергията, произвеждана от ТЕЦ - Сливен да се изкупува на местно ниво, за нуждите на жителите на Сливен.

Сдружение" Св.Георги Победоносец"    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Сдружение" Св.Георги Победоносец" да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.